Fashion header.jpg

K3|pebblestone optimerer hele forsyningskæden i modebranchen

K3|pebblestone er en komplet standardløsning til modebranchen, som optimerer hele forsyningskæden og understøtter alle forretningsprocesser fra koncept til slutbruger.

Optimering af forsyningskæden er vitalt for øget konkurrenceevne
og fremtidig vækst i modebranchen

Alt for mange virksomheder i modebranchen har forringet konkurrenceevne på grund af ineffektive processer og forretningsgange, som koster tid og penge, når det eksempelvis gælder planlægning, design, produktion og logistik. Det er specielt i presales-fasen, hvor mange virksomheder har vanskeligt ved at holde forretningsplaner op mod aktuelle, valide forecasts og trends til den forestående sæson. Uden det rette datagrundlag er det derfor usikkert, hvor stor efterspørgslen på en given kollektion bliver. 
Derfor efterspørger modebranchen komplette IT-løsninger, der optimerer forsyningskæden og strømliner hele salgscyklussen fra koncept til slutbruger. Derigennem sikrer virksomhederne, at produkterne kan sælges med den højest mulige avance. Ligeledes skal løsningen understøtte forbrugernes ændrede købsadfærd, som i stigende grad er flyttet online og væk fra de fysiske butikker.

Elbek & Vejrup forhandler og implementerer standardløsningen K3|pebblestone, som er udviklet til modebranchens behov og forretningsgange. Løsningen binder virksomhedernes forretningsprocesser, afdelinger og systemer sammen og skaber derigennem synergi og optimering af hele forsyningskæden. Det sikrer øget konkurrenceevne, lavere omkostninger og hurtigere distribution af kollektioner til forbrugerne. Se nedenfor hvordan K3|pebblestone optimerer hele forsyningskæden i modebranchen:

K3|pebblestone: Styring og håndtering af styles, sæsonvarer og salg

Styles, farver og størrelser

Let oprettelse af forskellige styles i forskellige farver og størrelser


Effektiv håndtering af mange produkt dimensioner


Hurtig indtastning og redigering af ordrer

Sæsonstyring

Styring af processer afhængig af produktets fase i produktets livscyklussen


Sammenlign den oprindelige ordrestørrelse med faktureret antal


Styring af leveringsvinduer per sæson

Salgsordrestyring

Optimal allokering af modtagne varer på åbne ordrer, med hensyntagen til manglende og overskydende varer


Annullér eller erstat automatisk produkter, hvis minimumgrænsen for salg ikke opnås i presales fasen

Fleksibel ERP-løsning til modebranchen

PDM & PLM

Dybdegående Product Lifecycle Management funktionalitet til at håndtere processerne fra koncept til butik


Planlægning af kollektioner og budgetter


Fuld Product Data management (wash & care instruktioner, testresultater, målskemaer, BOM, kalkulationer, sortimenter)

Agilitet og produktivitet

Det er muligt at tilgå løsningen uafhængig af, om du befinder dig på kontoret, på farten eller i butikken. Løsningen kan tilgås fra alle enheder


Kortere beslutningsprocesser og hurtigere mulighed for at reagere på forandringer


Brugervenlig løsning med venkendt brugergrænseflade

Mode og beklædning

Tilpasset til modebranchens specifikke krav, processer og opgaver


Inkluderer funktionalitet til at håndtere product mangement og engros


Fleksibel og skalérbar løsning, der vækster i takt med virksomheden

Understøtter og optimerer forsyningskæden

De klare vindere i modebranchen er virksomheder, som formår at levere det rette produkt, til rette tid og sted mest kosteffektivt. For at kunne være i stand til dette, kræver det, at virksomheden har de rigtige systemer til at understøtte og optimere interne processer - fra koncept til retailer.

Elbek & Vejrup er forhandler af standardløsningen til modebranchen K3|pebblestone. Løsningen understøtter og optimerer alle processer og led i forsyningskæden fx planlægning, design, indkøb, logistik, lager og økonomi.

Fordele ved K3|pebblestone

Indsigt og kontrol


Løsningen giver indblik i data og processer i realtid - på tværs af salgskanaler. Data er valide og centraliseret, hvilket sikrer et korrekt grundlag at træffe beslutninger ud fra.

Integreret PDM og PLM funktionalitet

K3|pebblestone indeholder dybdegående PLM samt PDM funktionalitet, der sikrer, at processen fra koncept til butik er så effektiv som mulig.

Førende standardløsning til hele branchen

Løsningen er den førende software-platform til modebranchen og hviler derfor på best practice. Løsningen er udviklet til at understøtte processer i alle typer af virksomheder i branchen.

End-to-end løsning til modebranchen

K3|pebblestone er den førende software-platform til modebranchen og benyttes af mere end 750 virksomheder i over 40 lande. Løsningen er baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central og understøtter alle de processer og arbejdsgange, som er kendetegnende for branchen. Løsningen henvender sig til følgende typer af virksomheder: Brand-owners, grossister, private label, produktion, CMT og retail og håndterer produkter som fx beklædning, fodtøj, accessories, sportstøj, virksomhedsbeklædning samt reklameartikler.

K3|pebblestone er én komplet end-to-end løsning, som håndterer alle de komplekse og forskelligartede opgaver, som virksomheder i modebranchen dagligt står overfor. Løsningen standardiserer og automatiserer processer og arbejdsgange, så data på tværs af virksomhedens afdelinger kun skal indtastes ét sted og dermed altid er opdaterede. Dette medfører at virksomhedens afdelinger altid har samme data tilgængelig, og derved har et validt datagrundlag til at foretage forretningsmæssige beslutninger ud fra. Data og KPI'er vises i realtid og øger agiliteten og fleksibiliteten og giver mulighed for hurtigt at gribe ind, hvis trends eller salgsforecasts ændrer sig og i værste tilfælde stoppe produktionen.

Branchespecialister

Vores konsulenter er fagspecialister og har mange års erfaring med optimering af forretningsprocesser hos virksomheder i modebranchen. De har derfor et indgående kendskab til den kompleksitet og de udfordringer og behov, som kendetegner branchen. Dette betyder at vores konsulenter kender og forstår jeres forretningskritiske udfordringer og ved hvilke redskaber, der skal til for at understøtte netop jeres virksomheds behov og arbejdsgange.

Leasing af ERP-projekter skærmer virksomhedens likviditet

Elbek & Vejrup har med succes tilført leasingfinansiering til ERP-projekter hos kunder, som egentlig blot ville betale kontant. Vi ved, hvordan investeringen i et nyt ERP-projekt kan påvirke virksomhedernes allerede lagte budgetter årene frem, men også likviditeten undervejs i projektets gennemførelse. Dette er uanset, om det er traditionel bankfinansiering, kontant køb eller leasing.

Læs mere

Book et uforpligtende møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder for at opnå effektiviseringer og forretningsmæssige fordele.

Kontakt mig

Eller ring direkte til

Søren Ø. Knudsen

Direktør

+45 25 42 86 15