Fjernvarmeværker 1

Forbrugsafregning til fjernvarmeværker

Få en standardløsning til fjernvarmeværker og få mulighed for:

 • Indflydelse på funktionalitet af løsningen
 • Et fremtidssikret og simpelt system bygget på Microsoft-teknologi
 • Hjælp til opkrævning, afstemning og administration

En fremtidssikret løsning til forbrugsafregning, som får jer i mål HVER gang

Forbrugsafregning med EV Appia er en standardløsning udviklet specifikt til administration af fjernvarmeværker. Løsningen understøtter alle dele af fjernvarmeværkets administrative opgaver, lige fra styring og drift til registrering af kunder og opgaver. Kort sagt: Du har mulighed for at håndtere samtlige IT-opgaver i ét system – nemt og overskueligt.

Dine fordele med et forbrugsafregningssystem

En komplet ”all in one”-løsning
Med vores løsning har forbrugsafregning aldrig været lettere. Vi tilbyder en ”all in one”-løsning, der sætter dig i stand til at administrere alt lige fra kunderegistrering og opgavefacilitering til daglig drift og styring. Du får således samlet alle dine IT-opgaver i ét system – med én database, der bygger på Dynamics 365 Business Central.

Et skalerbart basissystem med indflydelsesmulighed
Med vores løsning får du et super enkelt og fremtidssikret basissystem, der tilmed er yderst skalerbart efter netop dine behov. Drejer det sig om større fjernvarmeværk med 7.000+ forbrugere, har vi en løsning, der installeres ude hos jer. Er der tale om et mindre fjernvarmeværk med under 7000 forbrugere, har vi en løsning, som ligger i skyen. Du har desuden rig mulighed for at påvirke systemet – nøjagtig på dine præmisser.

Ét forkromet overblik
Vi registrerer al data vedrørende eksempelvis tekniske ledninger, målinger og installationer centralt i systemet. Dette med henblik på at diagnosticere fejl og mangler ganske problemfrit – altid til gavn for kunden.

EV Appia har to anvendelsesmuligheder

EV Appia er et fleksibelt indrettet system, der kan anvendes på forskellige måder:

 • Vi klarer al administration for dig
 • Du sørger selv for al administration

Du kan blive meget klogere på EV Appia og bestille online her nedenfor:

Outsourcing af administration

Har du brug for outsourcing af administrationen? Hos Elbek & Vejrup håndterer vi alle tænkelige opgaver, der vedrører administration, opkrævning, udsendelse af fakturaer og software. Vores EV Admin sender kontinuerligt rapportering til det pågældende fjernvarmeværks bestyrelse, som således slet ikke behøver at forholde sig til systemet. Nemt og overskueligt.

Kontakt os for tilbud

Gør-det-selv-løsningen

Her står fjernvarmeværket selv for al form for administration, bogføring, rapportering og opkrævning. Ønsker du en prisberegning eller at bestille EV Appia, tager det kun få minutter ved hjælp af vores online bestillingsmodul. Klik på knappen nedenfor.

Beregn og bestil EV Appia

Outsourcing af fjernvarmeværkets administrative opgaver

Administrationsarbejdet i et fjernvarmeværk kan ofte være uoverskueligt samt tids- og ressourcekrævende. Ikke desto mindre udgør det et forretningskritisk område – både rent økonomisk og driftsmæssigt. For mange kan det derfor være en rentabel løsning at outsource administrationen – uden at det påvirker ejerskabet over fjernvarmeværkets oplysningskartotek på forbrugerne.

Nedenfor har vi listet en række spørgsmål, du nødvendigvis må have afklaret for at kunne vurdere, hvad der er mest bedst for din virksomhed:

 • Indgår du en fast aftale (fast pris pr. forbruger)?
 • Inkluderer aftalen levering af information til bestyrelsen (udskrifter efter behov, flytteafregninger, rykkere)?
 • Pengestrøm – hvornår står pengene fra forbrugsafregningen til rådighed på bankkontoen?
 • Modtager fjernvarmeværket samtlige indtægter for gebyrer (rykkere, flytning, manglende måleraflæsning)?
 • Foreligger der øvrige omkostninger såsom ekspeditionsgebyr, tidsfakturering og lignende?
 • Er der overensstemmelse mellem leverandørens gebyr og fjernvarmeværkets takstblad?

Vi har udarbejdet en skabelon til at beregne omkostningerne ved håndtering af disse opgaver. Dette er din personlige garanti for, at dit fjernvarmeværk ikke pludselig oplever uforudsete udgifter i forbindelse med outsourcing af de administrative opgaver.

Bomærke 3

EV Appia-support

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til din EV Appia-løsning? I så fald må du endelig ikke tøve med at besøge vores support via nedenstående knap. Her kan du læse mere om, hvornår det er en god idé at opsøge hjælp hos vores dygtige supportteam.

EV Appia support

Book et uforpligtende møde

Book et møde online allerede i dag til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe effektiviseringer og forretningsmæssige fordele.

Kontakt mig
Kontakt

Eller ring direkte til

Lotte Jensen
Teamleder
+45 30 35 08 40