Højt styringsniveau til forsyningsvirksomheden

Med en standardløsning til forsyningsbranchen får I helt styr på forbrugsafregning, drift og økonomi og kan imødekomme krav fra lokalsamfundet om effektiviseringer af den daglige drift, forsyningssikkerhed og service.

 

Vær klar til fremtidige krav med en ERP-løsning til forsyning

Nye rammevilkår for forsyningsvirksomheder, f.eks. vandsektorens rolle i forhold til kommunerne, diverse klimatilpasningstiltag og fornyelse af afløbs- og vandforsyningsanlæg, stiller større krav til forsyningssektoren og til den enkelte forsyningsvirksomhed. Krav i forhold til stadige effektiviseringer i den daglige drift og krav fra lokalsamfundet om forsyningssikkerhed, service og miljøhensyn. For den enkelte forsyningsvirksomhed indebærer det et højt styringsniveau og behov for løsninger, der understøtter de forretningskritiske arbejdsgange.

Forretningsmæssige fordele

Igennem vores mangeårige brancheerfaring kender vi processerne i en forsyningsvirksomhed. Vi har mere end 40 forsyningsvirksomheder på referencelisten og et brancheteam af kvalificerede konsulenter, som har stor indsigt i forsyningsvirksomhedens daglige processer og forretning. Opnå følgende forretningsmæssige fordele med en standardløsning til forsyningsbranchen:

 • Få flyttet jeres organisation til et højere styringsniveau
 • Få et konstant opdateret billede af forsyningsvirksomhedens økonomi, som giver det rette beslutningsgrundlag
 • Få strømlinet alle interne arbejdsprocesser og elimineret dobbelt arbejde
 • Få avanceret styring af driftsomkostninger og anlægsinvesteringer
 • Få administrativ styring af projektporteføljen og aflæg regnskab efter Årsregnskabsloven
 • Få integration med andre IT-løsninger - bl.a. LESSOR Payroll, som giver virksomheden et effektivt lønsystem
Microsoft Dynamics NAV computer med skygge

Totalløsning til forsyningsvirksomheder

EV Forsyning er en totalløsning til forsyningsbranchen, og modulet til økonomistyring sikrer bl.a., at forsyningsvirksomheden altid kan aflægge regnskab efter Årsregnskabsloven.

Med EV Forsyning har du mulighed for at tilkoble et forbrugsafregningsmodul. Denne løsning til forbrugsafregning sikrer forsyningsvirksomhederne lettere abejdsprocesser, effektive arbejdsgange og overblik, når borgernes forbrug af vand, spildevand, affald og øvrige punktafgifter skal afregnes.  Som noget helt unikt, kan vi levere en løsning med mulighed for at trække kreditoplysninger. Derudover er det også muligt at lave tilpassede rapporter og udtræk efter dine specifikke behov. Dynamics NAV platformen er åben til integration med andre forsyningsspecifikke programmer som GIS-systemer, SRO-programmer mv.

Når du vælger vores forsyningsløsning, så får du en standard ERP-løsning som tager afsæt i sags- og ressourcestyring. Det giver dig en helhedsorienteret styringsmodel til økonomien i jeres forsyningsvirksomhed. Herunder en avanceret styring af driftsomkostninger, anlægsinvesteringer og administrativ styring af projektporteføljen, som netop er nogle af de parametre, som forsyningsvirksomheder bliver målt på. 

Download produktblad

Forbrugsafregning til forsyningsvirksomheder

Løsningen bygger på standard Dynamics NAV funktionalitet, så det er nemt at søge og finde data samtidig med, at platformen er ens for alle ansatte. Løsningen er specielt udviklet til branchens særlige behov og udfordringer.

EVITA kan håndtere forbrugsafregning på:

 • Vand
 • Spildevand
 • Affald - abonnements- og vægtbaseret.
 • Punktafgifter
 • Varmeforbrug

Funktionalitet i EVITA

 • Automatisk bogføringsposter i relevante grenselskaber
 • Ejerskab over data
 • Udveksling af stamdata
 • Mulighed for overbygning med Business Intelligence
 • Samtidighed - transaktioner bogføres med det samme i Dynamics NAV
 • Integrérbar med EV Portalløsning baseret på Microsoft SharePoint

Vi kan levere løsningen, så du får mulighed for at trække kreditoplysninger samt lave tilpassede rapporter og udtræk, som er tilpasset dine behov.

Download produktblad

BI til forsyning

EV Business Intelligence er en rapporteringsløsning tilpasset forsyningsbranchen, som samler alle dine data ét sted. EV Business Intelligence giver din virksomhed et fuldt overblik over virksomhedens tilstand fra balance-scorecard til den enkelte transaktion.

I samarbejde med OBISS leverer vi den branchespecifikke BI løsning, der gør det nemt for ledelsen at rapportere.


Download produktblad

Vi skaber værdi gennem IT

Vores dybe kendskab til de brancher vi agerer inden for  gør, at vi udvikler IT-løsninger der skaber værdi for vores kunder.
Se vores referencer og læs hvordan vores ERP-løsninger effektiviserer vores kunders forretningsprocesser, og skaber konkurrencemæssige fordele.

Se vores referencer

Er du klar til en snak?

Få en uforpligtende snak om dine muligheder for at opnå effektiviseringer og forretningsmæssige fordele.

Kontakt mig

Eller ring direkte til

Morten Rask

Key Account Manager

+ 45 30 37 33 11

Kontakt - klik for info

Kontakt

Morten Rask

Morten Rask

Markedschef Følg os på LinkedIn

Morten Rask

Markedschef

+45 30 37 33 11

Følg os på LinkedIn

Udfyld formularen

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tak for din henvendelse!

Vi vil behandle din henvendelse hurtigst muligt, hvorefter du vil blive kontaktet af en af vores kompetente fagspecialister.

Med venlig hilsen
Elbek & Vejrup