forsyning-header.jpg

Opnå høj forsyningssikkerhed og sikker drift gennem optimering af interne processer

Med en standardløsning til forsyningsbranchen får I helt styr på forbrugsafregning, drift og økonomi og kan imødekomme krav om effektiviseringer af den daglige drift, forsyningssikkerhed og service.

Ifølge en undersøgelse foretaget af Pluss og EY i 2017 fremgår det, at beslutningstagerne i forsyningsselskaberne har høj forsyningssikkerhed og sikker drift som topprioritet. Herefter følger omkostningsreduktioner og lavere takster.
Hvordan sikrer I, som forsyningsvirksomhed en høj forsyningssikkerhed og sikker drift, og hvordan imødekommer I besparelseskrav og effektiviseringspres som følge af reguleringer?

Elbek & Vejrup er landets største spiller på NAV-markedet. Vi har de sidste 20 år udviklet en standardløsning til branchen i samarbejde med ikke færre end 50 forsyninger, som bygger på best practice.  Løsningen understøtter også store forsyningers behov og er især kendt for at gøre en forskel i procesoptimering. Ud over standardløsningen har vi 7 branchespecifikke moduler, som vores forsyningskunder frit kan plukke i. Det betyder, at du får færre IT-systemer og færre snitflader. Dermed har vi gjort det enkelt for dig at optimere jeres processer.

Vores standardløsning til forsyning er udviklet af fagspecialister, der kender din branche. Vores løsninger bygger på Microsoft-teknologi og følger Microsofts roadmap. Vi frigiver løbende nye versioner til Business Central-platformen.

Dine fordele med standardløsning til forsyningsselskaber

Styring af driftsomkostninger

Med EV Forsyning får du en avanceret styring af driftsomkostninger og anlægsinvesteringer, ligesom du har et konstant opdateret billede af forsyningens økonomi, som giver det rette grundlag at træffe beslutninger ud fra.

Branchespecifikke moduler

Vi har udviklet syv branchespecifikke moduler, som vores forsyningskunder frit kan plukke i. Det betyder, at du får færre IT-systemer og færre snitflader, og dermed har vi gjort det mere enkelt for dig at optimere jeres processer.

Fagspecialister

Vores konsulenter har dyb indsigt i forsyningsselskabernes processer og forretning, og de kan derfor være med til at sikre, at I opnår høj forsyningssikkerhed, sikker drift og imødekommer besparelseskrav.

EV Forsyning giver dig:

 • Én forretningsløsning der imødekommer de udfordringer, som fremtidens forsyninger står overfor
 • Én standardløsning til forsyningsbranchen udviklet over 20 år i samarbejde med 50 forsyningsvirksomheder
 • Mulighed for frit at plukke i 7 branchespecifikke moduler
 • Ét fuldt skalérbart enterprisekoncept, som sikrer, at dine forretningsmål og succeskriterier bliver indfriet, så din virksomhedsstrategi bliver operationel i Dynamics 365 Business Central
 • Én gennemprøvet og gennemtestet metode og værktøjer, der sikrer, at vores IT-projekter altid drives efter vinderopskriften
 • Et team af kvalificerede fagkonsulenter som har stor indsigt i forsyningsvirksomheders processer og forretning

Mere end bare et system

Med EV Forsyning får du mere end bare et system. Du får en enestående mulighed for at indgå i et fællesskab med andre forsyninger, som gør, at den enkelte forsyning sparer penge, får færre systemer og færre snitflader. Løsningen består af ét sammenhængende system, der bygger på det faktum, at forsyningerne hvert år bliver pålagt at spare penge på eksempelvis afregning, interne processer, indkøb, sparede driftsomkostninger.

Således rummer EV Forsyning en avanceret styring af driftsomkostninger og anlægsinvesteringer, ligesom du har et konstant opdateret billede af forsyningens økonomi, som giver det rette grundlag at træffe beslutninger ud fra. Du får også mulighed for kontrol, sporbarhed og indsigt i afregningen, hvor man kan se debitorkartoteket. Endelig er der integration til andre IT-løsninger - bl.a. LESSOR Payroll, som giver virksomheden et effektivt lønsystem.

Én af løsninger vi bruger til at give forsyningsvirksomheden et komplet overblik over økonomi og KPI'er er EV Nøgletal.
Læs mere om løsningen her.

En totalløsning til forsyningsvirksomheder

Med EV Forsyning har du også mulighed for at tilkoble et forbrugsafregningsmodul. Det betyder, at data frit flyder imellem systemerne, og at stamdata kan udveksles. Denne løsning til forbrugsafregning sikrer forsyningsvirksomhederne lettere arbejdsprocesser, effektive arbejdsgange og overblik, når borgernes forbrug af vand, spildevand, affald, varme og øvrige punktafgifter skal afregnes.  Som noget helt unikt, kan vi levere en løsning med mulighed for at trække kreditoplysninger. Derudover er det også muligt at lave tilpassede rapporter og udtræk efter dine specifikke behov. Platformen er åben til integration med andre forsyningsspecifikke programmer som GIS-systemer, SRO-programmer mv.

Når du vælger vores forsyningsløsning, så får du en standard ERP-løsning som tager afsæt i sags- og ressourcestyring. Det giver dig en helhedsorienteret styringsmodel til økonomien i jeres forsyningsvirksomhed. Herunder en avanceret styring af driftsomkostninger, anlægsinvesteringer og administrativ styring af projektporteføljen, som netop er nogle af de parametre, som forsyningsvirksomheder bliver målt på.

Har du lyst til at vide mere om, hvordan vi samarbejder med og skaber værdi for vores kunder i forsyningsbranchen?

Se video om strategidag hos Herning Vand her.

Forbrugsafregning der skaber en bedre oplevelse

Løsningen til forbrugsafregning (EVITA) bygger på standard Dynamics 365 Business Central-funktionalitet, så det er nemt at søge og finde data samtidig med, at platformen er ens for alle ansatte. Løsningen er specielt udviklet til forsyningsbranchens særlige behov og udfordringer, ligesom vi har haft fokus på at skabe en bedre oplevelse for forbrugerne.

Løsningen til forbrugsafregning kan håndtere følgende områder:

 • Vand
 • Spildevand
 • Varme
 • Affald – abonnements- og vægtbaseret
 • Punktafgifter

Funktionalitet i løsningen til forbrugsafregning (EVITA)

 • Automatisk bogføringsposter i relevante grenselskaber
 • Fuld sporbarhed
 • Processer der kan afstemmes
 • Udveksling af stamdata
 • Mulighed for overbygning med Business Intelligence
 • Samtidighed – transaktioner bogføres med det samme i Business Central

Vi kan levere løsningen, så du får mulighed for at trække kreditoplysninger samt lave tilpassede rapporter og udtræk, som er tilpasset dine behov.

Udfyld kontaktformularen, hvis du ønsker et uforpligtende møde om, hvordan du kan opnå høj forsyningssikkerhed og sikker drift gennem optimering af interne processer og teknologi.

Download produktblad

BI til forsyning

EV Business Intelligence er en rapporteringsløsning tilpasset forsyningsbranchen, som samler alle dine data ét sted. EV Business Intelligence giver din virksomhed et fuldt overblik over virksomhedens tilstand fra balance-scorecard til den enkelte transaktion.

I samarbejde med OBISS leverer vi den branchespecifikke BI løsning, der gør det nemt for ledelsen at rapportere.

Download produktblad

Ønsker du at få Elbek & Vejrups revisions erklæring?

Vi har gjort det let for dig at hente Elbek & Vejrups revisionserklæring. Udfyld blot en formular og vi sender erklæringen til dig.

Hent revisionserklæring

Leasing af ERP-projekter skærmer virksomhedens likviditet

Elbek & Vejrup har med succes tilført leasingfinansiering til ERP-projekter hos kunder, som egentlig blot ville betale kontant. Vi ved, hvordan investeringen i et nyt ERP-projekt kan påvirke virksomhedernes allerede lagte budgetter årene frem, men også likviditeten undervejs i projektets gennemførelse. Dette er uanset, om det er traditionel bankfinansiering, kontant køb eller leasing.

Læs mere

Book et uforpligtende møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder for at opnå effektiviseringer og forretningsmæssige fordele.

Kontakt mig
Kontakt

Eller ring direkte til

Morten Rask

Key Account Manager

+ 45 30 37 33 11