logistik-&-produktion-min.jpg

Effektiv projektstyring for ordreproducerende virksomheder

- Undgå dalende leveringsevne
- Undgå stigende lageromkostninger
- Undgå fejlslagen økonomi på projekter
- Undgå ikke valide data på styklister og ruter

ERP-løsning til produktionsvirksomheder - opnå effektiv produktion

Øget global handel, stigende pres på produktionsomkostninger, krav om hurtige leveringstider, kvalitet til den rigtige pris og effektiv projektstyring er blot nogle af de konkurrencevilkår, som ordreproducerende virksomheder står overfor.

Fuld styring af forsyningskæden og en gennemskuelig økonomi på projekter og leverancer er derfor vitale forretningsaspekter, der er med til at sikre virksomhedens succes og konkurrenceevne. Som projektorienteret produktionsvirksomhed er det derfor vigtigt at imødekomme disse krav og tage stilling til følgende:

Pres på leveringsevne: Markedet oplever større og større pres på leveringsevne. Hvordan sikrer du at I kan overholde dine kunders forventninger?

Lageromkostninger: Mange virksomheder har store værdier bundet på forkerte varer. Hvorledes sikrer du, at dine lageromkostninger er bundet til de rette varer og ydelser?

Gennemskuelig økonomi: Flere og flere virksomheder oplever øget behov for gennemskuelig økonomi på deres projekter og leverancer. Hvordan sikrer du overblik, gennemsigtighed og dermed optimal projektøkonomi?

Opdateret forbrug: Behovet for at kunne reagere hurtigt på produktioner stiger, kravet er ”her og nu”-opdateret forbrug på produktionsordrerne. Hvordan kan du se den aktuelle økonomi på dine produktionsordrer?

EV Logistik & Produktion - din vej til en profitabel forretning

EV Logistik & Produktion har spidskompetencer inden for projekt, produktion, indkøb, lager og logistik. Vi har ét mål: At skabe succes for din forretning gennem IT-processer, der giver overblik og mulighed for hurtigt at kunne foretage ændringer i jeres forretningsprocesser. Det sikrer ikke kun økonomien i den enkelte leverance, men giver dig selve fundamentet for at skabe en profitabel forretning – nu og i fremtiden.

Vores konsulenter kender og forstår din forretning. Vi har mange års erfaring fra begge sider af bordet og tænker forretning før teknologi. Vi sikrer, at alle ressourcer bliver brugt mest optimalt, såvel de menneskelige som de data I skaber i jeres daglige forretning. ERP-løsningen er fremtidssikret, da den bygger på Microsoft Dynamics NAV, der nu hedder Dynamics 365 Business Central.

Download 10 skridt til ERP-succes her

Dine fordele med en standardløsning til Logistik & Produktion

Effektiv produktion

Mange virksomheder er udfordret med stigende lageromkostninger, uigennemskueligt forbrug og ikke valide styklister. Med vores løsning kan du få styr på de områder af produktionen, så det ikke løber løbsk og saboterer virksomhedens effektivitet.

Bedre likviditetsstyring

Overblik over eksempelvis lageromkostninger, projekters økonomi og ressourcespild giver dig fundamentet for at styre virksomhedens likviditet med succes og skabe en profitabel forretning.

Stærkere konkurrencekraft

Med fokus på forsyningskæde og gennemskuelighed på leveringsevne øges evnen til at være konkurrencedygtige. Vores løsning giver dig værktøjerne til hurtigt at kunne ændre på forretningsprocesser og derved efterleve et stigende krav til leveringsevnen.

Tillægsløsninger

Vi tilbyder en lang række tillægsløsninger til ordreproducerende virksomheder, som understøtter hele produktionsprocessen og sikrer en rentabel forretning. Få eksempelvis styr over alle projektets handlinger, som udføres i produktionen og få fuld lageroptimering, der imødekommer de økonomiske udfordringer, som kan være forbundet hermed.

Vores ERP-løsninger til ordreproducerende virksomheder er udviklet med udgangspunkt i at skabe en optimeret hverdag, og derved strømline produktionens processer.

Nedenfor er en liste over de tredjepartsprodukter, som vi kan tilbyde:

Her finder du en liste over produktblade til EV Logistik & Produktion egenudviklede tillægsløsninger:

  • EV Integration
  • EV Procesklassificering
  • EV Kvalitet & Reklamation
  • EV Udvidet Projekt
  • EV Projektproduktion
  • EV Lageroptimering
  • EV Formularpakke
  • EV Basispakke
  • EV Udvidet Opgavekø
  • EV Mail & Print

Hent produktblade

Leasing af ERP-projekter skærmer virksomhedens likviditet

Elbek & Vejrup har med succes tilført leasingfinansiering til ERP-projekter hos kunder, som egentlig blot ville betale kontant. Vi ved, hvordan investeringen i et nyt ERP-projekt kan påvirke virksomhedernes allerede lagte budgetter årene frem, men også likviditeten undervejs i projektets gennemførelse. Dette er uanset, om det er traditionel bankfinansiering, kontant køb eller leasing.

Læs mere

Book et uforpligtende møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder for at opnå effektiviseringer og forretningsmæssige fordele.

Kontakt mig
Kontakt

Eller ring direkte til

Ole H. Andersen

Markedschef

+ 45 52 14 19 24