miljø-header.jpg

Understøt den cirkulære økonomi med effektive forretningsprocesser

Få en komplet ERP-løsning der sikrer systematisk og digitalt overblik over alle stamdata og stram styring af alle arbejdsgange.

Effektiv miljøhåndtering med en ERP-løsning til Miljø & Affald

Landets genbrugsstationer går fremtiden i møde med væsentlige udfordringer. Staten, kommunerne og borgerne efterspørger forenkling, effektivisering og ikke mindst gennemsigtighed på genbrugspladserne. Samtidig skal kontrollen af og med affaldsstrømmene ske uden at give køb på miljøet. Vores ERP-løsning til Miljø & Affald sikrer, at du får tilpasset genbrugspladsens miljøhåndtering på en effektiv måde. 
Miljøløsningen lever op til Miljøstyrelsens affaldsbekendtgørelse fra 2010 om dokumentation og automatiseret rapportering til Miljøstyrelsen vedrørende mængder, P-numre og fraktioner. Standard ERP-løsningen til miljø- og affald understøtter effektivt forretningsprocesserne og håndterer:

 • Indvejning
 • Almindeligt gods
 • Farligt affald
 • Afregning
 • Rapportering og ledelsesinformation
 • Indrapportering til Miljøstyrelsen

ERP-løsningen lever fuldt op til kravene om integration til eksterne systemer og har adgang til meget fleksible rapportværktøjer. EV Miljø & Affald kan også anvendes af f.eks. forbrændingsanlæg og transportvirksomheder, der har behov for automatiseret indvejning, afregning og rapportering, ligesom den kan integreres med ERP-løsningerne EV Forsyning og EV Transport.

Alle løsninger bygger på Microsoft-teknologi og følger Microsofts roadmap. Vi frigiver løbende nye versioner til Business Central-platformen.

Nyhed i vores løsning: Deklarationsmodul

For at imødekomme et behov for at forenkle, strømline samt sikre valid deklarering i miljø- og affaldsbranchen, har vi udviklet et nyt deklarationsmodul til vores løsning. Har du lyst til at vide mere om, hvordan deklarationsmodulet kan skabe værdi for din miljø- og affaldsvirksomhed? Så download vores produktblad omhandlende deklarationsmodulet

Download produktblad

Få komplet overblik, stram styring og øget effektivitet i din miljø- og affaldsvirksomhed

Få indblik i, hvordan en standardløsning tilpasset miljø- og affaldsbranchen kan skabe værdi for din virksomhed.

Dette whitepaper er for dig, som ønsker et komplet overblik, stram styring og øget effektivitet i din miljø- og affaldsvirksomhed.

Læs mere

Dine fordele med en standardløsning til Miljø & Affald

Automatiserede processer

Forenkling, effektivisering og gennemsigtighed er nøgleord for, hvad både stat, kommuner og borgere ønsker på miljøområdet. Vores standard ERP-løsning rummer det hele og automatiserer de påkrævede processer. Vores løsning kan håndtere flere forskellige områder og sikrer, at miljøbehandling foregår på en effektiv måde.

Nem dokumentation

Alt lige fra mængder til P-numre skal ifølge Miljøstyrelsens affaldsbekendtgørelse indrapporteres, og dette kan tage meget tid og mange ressourcer. I vores løsning sker det effektivt og automatisk løbende. Der kan indrapporteres direkte fra brovægt og lastvogn på kort tid, og derved spares ressourcer, samtidig med at lovgivningen overholdes.

Fuld integration

Lige fra indsamlingen af affald i lastvogne til lagerstyring er det vigtigt, at systemerne er integreret med hinanden. Med vores løsning kan der udtrækkes data på kunder, leverandører og service, uanset hvor du er, ligesom økonomi og lagerstyring kan integreres med de øvrige systemer. Dette skaber en effektiv og brugervenlig løsning.

IT-løsningen til Miljø & Affald understøtter

I nedenstående finder du en liste over funktionaliteter i vores ERP-løsning:

 • Automatisk ind- og udvejning via brovægte og platformsvægte
 • Integration til udstyr monteret i lastvogne, som indsamler f.eks. affald
 • Styring af vognkort, bomme og kameraudstyr
 • Fjernstyring af decentrale pladser
 • Integration til mobilt udstyr
 • Leverandør/kunde afhængige pris- og rabataftaler
 • Lager-/lokationsstyring
 • EAK-rapportering til Miljøstyrelsen med - en løsning til hurtig og nem indrapportering
 • Mulighed for udtræk af statistikker på kunder, leverandører, varer mv.
 • Kunde-webportal med adgang til information og egne vejedata
 • Integration til økonomisystem, inkl. debitor, kreditor og lagerstyring
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Kundecitat

Elbek & Vejrup har en solid forståelse for miljøbranchen, og de har i høj grad været med til at udvikle vores forretningsprocesser, som er blevet optimeret og effektiviseret. De har været gode til at udfordre os på processer, ligesom de har været med til at udvikle organisationen, så medarbejderne har fået et bedre perspektiv på virksomheden – nu er sammenhænge mellem opgaver og formål blevet mere tydelige. Gennem hele projektforløbet med implementering af helt ny løsning har der været en god proces- og opgavestyring, som har betydet, at vi har fået leveret opgaverne til aftalt tid og bevaret overblikket. Vi oplever Elbek & Vejrup som fleksibel, når der er behov for det, og deres ydelser skaber værdi for os. Elbek & Vejrup er derfor en vigtig strategisk sparringspartner for os som med deres dybe branchekendskab og dygtige fagkonsulenter er betydningsfulde for vores forretning.

Branchemoduler

Vi har specifikke løsninger til håndtering af genbrugspladser, renovation, farligt affald samt biobrændsel. Læs mere om vores branchemoduler til Miljø & Affald ved at vælge nedenstående dropdown.

Leasing af ERP-projekter skærmer virksomhedens likviditet

Elbek & Vejrup har med succes tilført leasingfinansiering til ERP-projekter hos kunder, som egentlig blot ville betale kontant. Vi ved, hvordan investeringen i et nyt ERP-projekt kan påvirke virksomhedernes allerede lagte budgetter årene frem, men også likviditeten undervejs i projektets gennemførelse. Dette er uanset, om det er traditionel bankfinansiering, kontant køb eller leasing.

Læs mere

Book et uforpligtende møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder for at opnå effektiviseringer og forretningsmæssige fordele.

Kontakt mig
Kontakt

Eller ring direkte til

Hans Martin Lee Madsen

Teamleder

+ 45 87 41 16 62