Effektiv økonomi- og transportløsning

Øg effektiviteten i din transportvirksomhed og spar store administrationsomkostninger. Nem at anvende og baseret på nyeste version af Microsoft Dynamics NAV.

Har du tænkt på konsekvenserne ved at vælge den forkerte IT-leverandør?

Mange transportvirksomheder må erkende, at deres IT-projekt fejler, så de må starte forfra med store omkostninger til følge. Det skyldes ofte, at man har undervurderet de organisatoriske og menneskelige aspekter i projekterne og i stedet udelukkende har fokuseret på teknologi.

Hos Elbek & Vejrup ved vi, hvor afgørende det er at få både ledelse og medarbejdere til at tage ejerskab for hele virksomhedsprojektet, så ERP-løsningen bliver den rigtige og dækker virksomhedens processer. Undgå udfordringer med brugere og øgede omkostninger og få overskud til kontinuerligt at optimere jeres forretningsgange.

Vores styrke er at vores fagkonsulenter udelukkende arbejder med transport og logistik og har dybt branchekendskab. Vi tager ejerskab for hele leverancen. Det betyder for dig, at alle fagkompetencer og eventuelle tillægsløsninger leveres af Elbek & Vejrup.

Forretningsmæssige fordele ved en brancheløsning

EV Transport sikrer dig overblik og en nem og effektiv administration, der giver store besparelser for din transportvirksomhed. Med Elbek & Vejrup som samarbejdspartner får din virksomhed en effektiv økonomi- og transportløsning, der er nem at anvende, og som vil spare jer for store administrationsomkostninger.

Vores løsning er baseret på standard Microsoft Dynamics NAV - altid nyeste version og tilpasset transportbranchen. ERP-løsningen kan let implementeres, er brugervenlig og fremtidssikret. 
Vi sikrer din transportvirksomhed effektivitet og besparelser gennem følgende udbytte:

 • Fuldt overblik over alle virksomhedens aktiviteter
 • Slut med besværligt manuelt arbejde og omkostningsfuld ventetid
 • Hurtigt overblik over indtægter og omkostninger ved hver enkelt ordre - mulighed for at arbejde på den måde, der giver det største overskud
 • Forretningsrådgivning og branchekendskab
 • Løbende udbud af kurser som sikrer optimal udnyttelse af jeres løsninger 

EV Transport er en ERP-løsning i ét og samme system, hvor fakta altid er baseret på nyeste data. Det betyder for dig og din virksomhed, at du altid kan træffe vigtige beslutninger på det rette tidspunkt.

ERP-løsning til vognmænd og speditører

Fleksibilitet, hurtighed og konkurrencedygtige priser er afgørende for kundernes valg af vognmænd og speditører. Det stiller større krav til vognmænd og speditører om at være dygtige til at planlægge og gennemføre transporter. Mange forskellige dokumenttyper at holde styr på samt manuelt tastearbejde begrænser din virksomheds effektivitet.

Med EV Transport kan du effektivisere arbejdsgangene og få automatiseret de administrative opgaver. Det sparer dig for omkostninger, tid og fejl, optimerer økonomien i din virksomhed og giver det rette beslutningsgrundlag. EV Transport sikrer, at alle dokumenter bliver digitaliseret, og samtidig undgår I manuelt tastearbejde, da alle data kun skal indtastes én gang fra booking til fakturering

Funktionaliteter

 • Enkel Booking og rapportering
 • Flerleddet disponering
 • Chartekplanlægning med budgettering og regnskab - giver et hurtigt overblik over økonomien i de enkelte aktiviteter
 • Validering af speditionsadresser via integreret kortvisning samt Geokodning - skaber effektivt og målrettet arbejde
 • Mulighed for brancherelevante tillægsløsninger: EV Lagerhotel, EV VAT Validation, EV EDI Container
 • Fuld integration til Microsoft CRM

 

Tillægsløsninger til EV Transport

Med standardløsningen til transportbranchen, EV Transport, får du mulighed for at optimere din forretning yderligere igennem en række tillægsløsninger, som vi har udviklet specifikt til de behov, som vognmænd og speditører har.
Få eksempelvis helt styr på lageropbevaring, ekspedition og plukning. Eller få tjekket momsnummergyldigheden for dine EU debitorer automatisk, dokumenteret din kontrol over for SKAT, da alle informationer gemmes i en log eller udveksle bookinger og faktureringer via XML, CSV og andre filtyper. Alle tillægsløsninger bygger på Microsoft-teknologi. Mulighederne for at øge virksomhedens konkurrenceevne er mange. 

Hent produktblade til tillægsløsninger

Vi skaber værdi gennem IT

Vores dybe kendskab til de brancher vi agerer inden for  gør, at vi udvikler IT-løsninger der skaber værdi for vores kunder.
Se vores referencer og læs hvordan vores ERP-løsninger effektiviserer vores kunders forretningsprocesser og skaber konkurrencemæssige fordele.

Se vores referencer

Er du klar til en snak?

Få en uforpligtende snak om dine muligheder for at opnå effektiviseringer og forretningsmæssige fordele.

Kontakt mig

Eller ring direkte til

Ole Palner

Chefkonsulent

+ 45 22 24 83 11