Fast opgraderingsaftale af din Business Central-løsning

EV Opgradering

Er din Business Central-løsning gearet til den nye virkelighed med hyppigere opgraderinger? Med EV Opgradering er du sikret:

  • Forudsigelighed
  • Risikominimering
  • Driftsstabilitet
  • Forretningsoptimering

En opgraderingsaftale sikrer driftsstabilitet

EV Opgradering er din sikkerhed for, at din Business Central-løsning hele tiden er opdateret.

Microsofts strategi for Business Central er, at der bliver frigivet opdateringer i en lind strøm. Der er således både mindre månedlige opdateringer og halvårlige større opdateringer. Fælles for dem alle er, at din Business Central Online-løsning automatisk får disse opdateringer – fra den ene dag til den anden.

Når der kontinuerligt kommer nye opdateringer, er der ingen garantier for at de tilpasninger og tredjepartsmoduler, du har koblet på din løsning virker. De er nemlig kun testet til den version, de blev implementeret på. Det betyder helt lavpraktisk, at dele af din løsning fra den ene dag til den anden kan stoppe med at virke. Det er dit eget ansvar som virksomhed, at du får sikret, at alle dine tilretninger, extensions og apps (tredjepartsprodukter) fungerer i den nye opdatering - hver måned. 

Derfor har vi udviklet konceptet EV Opgradering, som er din sikkerhed for, at din løsning virker, hver gang Business Central bliver opdateret.

Din værdi med EV Opgradering

Den åbenlyse fordel ved EV Opgradering er til at få øje på: at din løsning virker efter hver Business Central opdatering. Men vores opgraderingskoncept rummer mange flere fordele.

Du er nemlig sikret driftsstabilitet med en proaktiv tilgang til opgradering af din Business Central-løsning, da vi kan skemalægge opgraderingerne og derigennem minimere nedetiden for løsningen. Med EV Opgradering får du herudover også en større grad af forudsigelighed. Dine apps og extensions opgraderes i et afstemt servicevindue og til fast månedlig pris, hvilket betyder, at du kender økonomien for kontinuerligt at holde din løsning up-to-date, og at du ved, hvornår opgraderingen sker.  

Sidst men ikke mindst kobler vi en ekstra service på din løsning, som gør dig i stand til få indsigt i din Business Central-løsning og analysere på de data, der ligger i den. Det kan fx være et overblik over hvilke områder af løsningen, der bliver brugt samt hvilke, der ikke bliver brugt. Det giver mulighed for kun at opgradere det, der faktisk bliver benyttet. Du får herudover mulighed for at dykke ned i performance i løsningen for at finde ud af, hvad der skaber låsninger i løsningen eller andre issues. 

Med andre ord får du med EV Opgradering:

  • Driftsstabilitet
  • Risikominimering
  • Forudsigelighed
  • Forretningsoptimering
EV Opgradering 1280X1280