lessor-header-min.jpg

Lessor til Dynamics 365 Business Central

LESSOR er et effektivt system, som samler alle de forretningsmæssige oplysninger ét sted, så I sparer både tid og penge i forbindelse med administration. Vi forhandler:

  • Payroll
  • HR
  • Time & Attendance

Hvis I har Dynamics NAV som ERP-system, kan I opnå store forretningsmæssige fordele ved at supplere systemet med en fuldt integreret løsning til Lessor Payroll, LESSOR Human Ressource eller Lessor Time & Attendance. Med Lessor til Dynamics 365 Business Central får I en IT-løsning, som minimerer administrativt arbejde, opdaterer alle oplysninger automatisk og giver et præcist overblik over eksempelvis alle typer af fravær. Lessor er et effektivt system, som samler alle de forretningsmæssige oplysninger ét sted. På denne måde sparer I både tid og penge i forbindelse med administration af løn og tid. Alle genvejstaster og brugerflader er de samme på tværs af modulerne, ligesom I opnår besparelser i driften, da systemerne kan afvikles på samme platform.

Med kombinationen af Lessor og Dynamics 365 Business Central får I et komplet lønsystem, hvor alt lønadministration bliver varetaget på en simpel måde. Her kan der beregnes løn, tælles fravær samt meget mere. I kan drage store fordele ved at flytte jeres lønsystem til Business Central, hvor I pludselig vil kunne spare både tid og penge. Vores skarpe konsulenter står klar til at rådgive dig i den rette løsning til din virksomhed.

Hos Elbek & Vejrup har vi ikke blot stærke kompetencer inden for Business Central og kan kalde os den største Business Central-partner i landet, men vi kan nu også bryste os af at have stærke kompetencer inden for Lessor og også her kalde os den største Lessor Business Central-forhandler. Således yder vores dygtige Lessor-konsulenter rådgivning og support i hele landet, så du kan være sikker på en stabil og lettilgængelig leverandør, der kan bringe værdi til din virksomhed. I Elbek & Vejrup er vi forhandler af Lessor Payroll, Lessor HR samt Lessor Time & Attendance, som alle kan blive etableret i din virksomhed.

Fordele med Lessor til Dynamics 365 Business Central

Integrer Lessor med NAV
Det er let at integrere alle Lessors produkter med virksomhedens Dynamics 365 Business Central-løsning. Ved at integrere Lessor med Business Central, opnår virksomheden mange fordele som fx automatisering af arbejdsgange.

Optimér administrationen
Uanset hvilket produkt fra Lessor virksomheden har brug for, så vil administrationen opnå store tidsbesparelser. Da systemet kan integreres med virksomhedens ERP-system, vil data automatisk overføres fra ét system til det andet.

Overblik
I Lessor vil I altid have overblikket over medarbejdernes timer, fravær og jobregistreringer, så I kan træffe de rigtige beslutninger for virksomheden. Dette sikre ydermere at det er let at spotte uregelmæssigheder i performance.

Lessor Payroll

Lessor Payroll er et fuldt integreret lønsystem til Dynamics 365 Business Central. Det giver øget effektivitet, fordi I ikke skal oprette data flere gange i de forskellige moduler. Dermed kan I spare ressourcer til afstemninger og finanskontering. Finanskonteringen dannes automatisk ved afvikling af lønnen, og da finanskonteringen skal stemme, inden lønnen kan gøres færdig, spares der ressourcer til efterfølgende afstemninger og til den eksterne revisor. I sidste ende betyder det, at I sparer penge.

Vil du vide, hvordan Lessor Payroll til Business Central gør din administrative arbejdsdag lettere og mere effektiv? Så tag et kig i produktbladet nedenfor.

Download produktblad

Bomaerke

Lessor HR

Med Lessor HR får I et fuldt integreret personaleadministrations- og kompetenceudviklingssystem til Dynamics NAV. HR-systemet er effektivt og afskaffer en lang række manuelle arbejdsgange, skaber overblik og letter administrationen. Lessor HR håndterer både medarbejderoplysninger, kompetenceplanlægning, kurser, rekruttering, opgavestyring, dokumentadministration m.v., og organisationsdiagrammer kan automatisk dannes i Microsoft Visio ud fra oplysninger i systemet. Samlet set understøtter løsningen de mange forskellige HR-opgaver, så I kan bruge ressourcerne til udvikling af medarbejdere, ledere og organisationen.

Lessor HR skaber overblik, som afspejler sig i arbejdsgangen i virksomheden. Jo lettere et system der bliver implementeret, jo mere effektive bliver medarbejderne og deres arbejdsgang. I en virksomhed er det vigtigt, at der skæres ind til benet, når der snakkes om IT-løsninger og effektivitet. Med Lessor HR kan systemet ikke gøres mere overskueligt og nemt, da de ansatte ikke skal bruge lang tid på at lære systemet at kende.

Lessor Time & Attendance

Elbek & Vejrup er forhandler af tids- og jobregistreringssystemet Lessor Time & Attendance, som ligeledes er fuldt integrereret i Dynamics 365 Business Central. Med dette system kan I håndtere alle typer af flextid, overtidsregler, afspadsering og fravær. Et tids- og jobregistreringssystem indeholder mange oplysninger og tal. Derfor er det en stor fordel at kunne få et hurtigt overblik over de enkelte oplysninger, der ligger bag de summerede beregninger. Yderligere bliver indtastet fravær eller manglende registreringer opdateret inden bogføring. Derfor kan I altid være sikre på, at det er de rigtige tidsdata, der overføres til lønnen, og at den efterfølgende lønafregning er korrekt. I kan også overføre jeres jobregistreringer til jeres produktionsløsning i Business Central. Det sikrer, at I altid får bogført det nøjagtige ressourceforbrug på jeres produktionsordrer og dermed kan optimere ressourceforbruget og forbedre indtjeningen.

Lessor Time & Attendance skaber overblik over tids- og jobregistrering. De mange tal, som ofte er forbundet med jobregistrering, bliver samlet og sat i en overskuelig oversigt. Dette betyder, at der spares en del tid ved registreringer for både job- og tidsregistrering, hvilket sætter virksomheden op på et helt nyt effektivitetsniveau. Samtidig er der en række fordele forbundet med det:

Tidsberegning: Der kan på alle tidspunkter foretages et ubegrænset antal af tidsberegninger, inden bogføringen af tid finder sted. Ved at der manuelt kan indtastes oplysninger i systemet, når systemet at registrere manglende tidsberegninger, hvilket opdateres inden bogføringen. Dette sikrer, at alle data bliver overført til lønnen, hvilket gør, at den efterfølgende lønafregning altid er korrekt. Systemet er samtidig nemt at håndtere, og det tager ikke meget tid at håndtere løn, når medarbejderne selv har indtastet alle data. Med denne form for tidsberegning er arbejdsgangen blevet markant nemmere i mange virksomheder.

Avanceret jobhåndtering: Ved at overføre alle jobregistreringer til dette lønsystem fra Dynamics 365 Business Central, får I nemmere og mere præcist bogført alt ressourceforbrug på alle produktionsordre nøjagtigt. Det vil sige, at I med Business Central kan optimere ressourceforbruget, hvilket giver rig mulighed for at forbedre indtjeningen i virksomheden. Denne form for jobhåndtering gør arbejdsgangen nemmere og sætter fleksibilitet samt effektivitet højere i virksomheden. Nu kan dine medarbejdere nemlig bruge tiden på lige dét, som de er gode til, samtidig med at systemet mindsker fejl i løn- og tidsregistrering.

Taler samme sprog


Ved at samle løn, tid og HR i ét system bliver virksomhedens effektivitetsgrad øget markant. Men det er ikke det eneste, der sker, når virksomheden flytter deres lønsystem til Dynamics 365 Business Central. For både Lessor Payroll, HR og Time & Attendance kan integrere de andre moduler i IT-systemet. Fælles for det hele er, at selve systemet bidrager med en høj frihedsgrad, da alle moduler taler sammen. På denne måde spares der en del ekstra arbejde, da systemerne udveksler oplysninger med hinanden. Dette giver den komplette lønsystemspakke til virksomhederne.

I lønsystemet hos Dynamics 365 Business Central er logik og genvejstaster allerede genkendt af de øvrige moduler. Det betyder, at alle moduler arbejder sammen og er sammensat på kryds og tværs. Lessor Payroll er det eneste modul, som fungerer fuldstændigt uafhængigt, men så snart det er koblet til de andre moduler, får du et meget større udbytte af din arbejdsindsats og den investering, som du laver i systemet.

Vil du høre mere om Lessor systemerne, er du mere en velkommen til at tage en snak med en af vores kompetente rådgivere. Sammen kan I lægge en IT-strategi for Lessor-løsning, som din virksomhed har brug for, så I får det bedst mulige udbytte af den aftale, som vi sammen laver.