ydelser-header-min.jpg

Power BI – datamodel baseret på standard Business Central

Med Power BI fra Elbek & Vejrup får du:

 • Konfigurerede datamodeller og analyserapporter til Dynamics 365 Business Central
 • Datamodel med fem analyseområder til Business Central

EV Power BI

Virksomheder med ERP-systemet Business Central har masser af rå data tilgængelig. For at få mest muligt ud af disse data, skabe sammenhæng og se tendenser mellem de forskellige datatyper, er det en stor fordel at kunne trække dem ud og præsentere dem på en overskuelig måde. Særligt som beslutningstager i en virksomhed er det vigtigt hurtigt at kunne danne sig et overblik over virksomhedens nøgletal og herigennem generere overskuelige rapporter til organisationen. Det kræver værktøjer, og det er her EV Power BI kan gøre en forskel.

Fem fordele med EV Power BI

 1. Alle datamodellerne er udarbejdet af Business Central-konsulenter til Business Central-kunder.

 2. Al datamodellering og dataforberedelse er udført på forhånd. Du kan gå i gang med at analysere med det samme.

 3. Standardrapporterne kan anvendes ud af boksen.

 4. Ingen standardfunktionalitet er ændret, og den kendte datamodel er intakt.

 5. Udtræk data direkte fra Business Central SQL-databasen eller ved hjælp af webtjenester.
Bomærke 3

Et stærkt visualiseringsværktøj

Med EV Power BI får du et visualiseringsværktøj, som gør dig i stand til at lave flotte, interaktive rapporter. Dermed kan du hurtigt få overblik over virksomhedens vigtigste nøgletal samt præsentere dem for hele organisationen på en forståelig måde.

EV Power BI dækker både den rå dataopsamling i Business Central og den flotte visualisering. Med vores standardrapporter behøver du således ikke selv at designe dashboards. Alle vores dashboards er interaktive med mulighed for drilldown til underliggende rapporter for at få vist yderligere data for rapporterne.

Se rapporter på alle enheder
Du kan altid tilgå dine rapporter via Power BI, da data ligger i skyen og fungerer på alle enheder. Det betyder at du hurtigt kan få adgang til de data, som er vigtige for dig – uanset tid og sted. Du kan ydermere hurtigt og nemt sende rapporter til kolleger direkte fra Power BI appen.

Section20

Fakta om EV Power BI

 • Over 150 målinger i 10+ fakta-tabeller med 50+ dimensioner.
 • Dine medarbejdere kan selv udvide Power BI og:
  • Lave nye analyserapporter baseret på modellerne
  • Lave flere udtræk fra Business Central
  • Supplere med nye datakilder
 • EV Power BI er fuldt dokumenteret

Udviklet af Business Central-specialister til Business Central-kunder

EV Power BI er baseret på standard Dynamics Business Central. Den helt klare fordel herved er, at vi er specialister i systemet. Vi kender ikke blot datastrukturen i Business Central, men vi ved præcis hvilke data, der skal trækkes ud, og ikke mindst hvordan de skal trækkes ud. For at gøre det nemt for dig har vi udviklet nogle standardrapporter, der alle giver dig mulighed for at løfte jeres forretningsdata på et højere niveau. Standardrapporterne indeholder følgende fem analyseområder til Business Central:

EV Power BI (2)

Udvid løsningen med modeller til andre analyseområder

Det er muligt at udvide EV Power BI, så den kan dække specifikke rapporteringsbehov i en lang række brancher som fx produktion, logistik og service m.v.:

EV Power BI 2 (1)

Vil du vide mere om EV Power BI?

Er du klar til at få mere ud af dine Business Central-data? Eller er du blot interesseret i at høre mere om dine muligheder med EV Power BI?

Så er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular og booke et uforpligtende møde.

Kontakt os