Host din ERP-løsning

Microsoft Azure

Microsoft Azure er din sikre vej til:

 • Fleksibel og sikker hosting i skyen
 • Maksimal oppetid og god support
 • Frigørelse af ressourcer til andre opgaver

Hvad er Microsoft Azure?

Microsoft Azure-platformen er én af verdens førende cloudtjenester. Microsoft Azure gør det således muligt, at hoste din ERP-løsning på Microsofts dataservere i skyen i stedet for på virksomhedens egne servere, og du får adgang til skalérbare tjenester, som du udnytter efter behov. Uanset virksomhedens størrelse kan en cloudbaseret platform være en oplagt løsning for mange virksomheder.

På denne side kan du læse mere om, hvordan din virksomhed kan få gavn af at anvende Microsoft Azure.

Azure er mere end bare cloudbaseret hosting

Der findes i dag mange forskellige udbydere af cludbaseret hosting. Microsoft Azure er dog langt mere end blot cloudbaseret hosting af din ERP-løsning. Platformen åbner nemlig op for muligheden for at benytte en lang række cloudbaserede tjenester, som kan udvikle din forretning yderligere. Du kan blandt andet høste fordelene ved:

 • AI og Machine Learning i et azure-hosted miljø
 • At udforske de mange muligheder med IoT
 • DevOps som muliggør smartere og mere effektiv softwareudvikling
 • Et yderst skalerbart cloudlager til blandt andet apps og forretningsdata

Fordele ved Microsoft Azure

Nogle af de største fordele ved at vælge Microsoft Azure er:

 • Microsoft Azure er 100% skalerbar
 • Microsoft Azure fjerner omkostninger til interne datacentre
 • Øget datasikkerhed

Microsoft Azure er en 100% skalerbar løsning

Den første væsentlige fordel ved at vælge Microsoft Azure er, at Azure en skalerbar løsning, der hele tiden kan tilpasses din virksomheds behov. Det vil sige, at du altid kan skrue op eller ned for kapaciteten af din Azure-server.

På den måde kan din Azure-løsning vokse i takt med dine behov. Det betyder også, at hvis du ikke længere har brug for den samme mængde plads til din data, så kan dette downgrades. Dette skaber både en øget fleksibilitet, og det giver en øget frihed for din virksomhed.

Spar udgifter til server og få øget datasikkerhed

En anden klar fordel ved at vælge Microsoft Azure er, at din virksomhed kommer til at spare de løbende udgifter til jeres egne servere, da jeres data nu kommer til at ligge i skyen hos Microsoft.

Du får øget datasikkerhed

En tredje fordel ved at vælge Azure hænger nøje sammen med punktet ovenfor. For i forlængelse af, at du ikke længere skal være ansvarlig for at opbevare dine egne data, så skal du heller ikke være ansvarlig for din virksomheds datasikkerhed i samme omfang som tidligere. Det er nu Microsoft, som skal være ansvarlig for at tage backup af alle dine data og sikre, at de ligger trygt.

Da dine data ligger på Microsofts servere, er det også dem, der er ansvarlig for, at deres servere kører – også i tilfælde af nedbrud.  Microsoft lover en oppetid på Azure på hele 99,9%. Dermed er du sikret, at virksomhedens data ligger trygt i Azure hos Microsoft.

Sådan kommer din virksomhed i skyen med Microsoft Azure

Måske har du allerede besluttet, at Microsoft Azure er det rigtige for din virksomhed, men er usikker på hvordan du kommer i gang. Elbek & Vejrup kan opsætte din samlede IT-løsning, herunder dit ERP-system, i én samlet abonnementsbaseret løsning. Du vælger frit hvilke af virksomhedens løsninger, der skal hostes i Microsoft Azure, og det afregnes månedligt efter forbrug.

Vores løsninger i Microsoft Azure er gennemtestede i samspil med øvrige systemer, og vi kan rådgive dig om hvilken løsning, der er mest optimal for din virksomhed.

Vi er med dig hele vejen fra den første analyse, til din løsning ligger trygt i skyen.

Tre trin til skyen

Faktisk er det enkelt at komme fra tanke til handling. Vejen til skyen består i tre trin:

 • Komplet analyse af virksomhedens forretningsbehov
 • Udvælgelse af forretningsløsninger
 • Implementering af Microsoft Azure

Indledende analyse af virksomheden forretningsbehov

Vi starter med en analyse af jeres forretnings behov og processer. Her kigger vi både på omkostninger og ressourceforbrug i virksomheden. Analysen kan både koncentrere sig om jeres behov her og nu, eller den kan se lidt længere ind i fremtiden, så i har et overblik over, hvilke løsninger og funktioner som I får brug for fremadrettet.

Udvælgelse af Azures-løsningsmodeller

I den anden fase vil vi på baggrund af vores analyse udvælge præcis de funktioner, der er nødvendige for at kunne opfylde jeres virksomheds forretningsbehov. Har I behov for dataopbevaring i Azure, IoT, AI/ML eller blot rent hosting af ERP-løsningen?

Implementering af Microsoft Azure

I den tredje fast vil vi stå for den konkrete implementering af jeres virksomheds løsning(er) på Microsoft Azures platform.

Vi hjælper dig videre

I tvivl om Microsoft Azure er noget for jeres virksomhed?

Hos Elbek & Vejrup sidder vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette Azure-løsning til din virksomhed. Vi er specialister i Microsoft-løsninger og optimering af virksomheders forretningsprocesser. Vi kan derfor hurtigt hjælpe dig med at finde ud af, hvordan din virksomhed får det maksimale ud af en Azure-løsning samt hvilken løsning er den bedste for netop jeres virksomhed.

Azure Underbillede