projektstyring-header-min.jpg

Få styr på projektets sager og ressourcer med projektstyring i Dynamics 365 Business Central

Med en projektstyringsløsning kan din virksomhed:

 • Undgå svigtende indtjening på projekter grundet manglende styringsværktøjer
 • Få fuld overblik over projektets sager og økonomi
 • Være i stand til at gribe ind hvis projektet skrider

Vi skaber værdi gennem IT for vores kunder

Vi har hjulpet mere end 2000 virksomheder med:

 • Effektivisering og digitalisering af forretningsprocesser der skaber konkurrencemæssige fordele

 • Forretningsrådgivning baseret på dybt branchekendskab

 • Standard ERP-løsninger til din branche

Introduktion til projektstyring

Rigtig mange projekter fejler, og ender med dårlige eller i værste fald ubrugelige resultater på grund af mangelfuld projektstyring, hvilket kan have store økonomiske konsekvenser for din virksomhed.

Selvom projektledere gør brug af projektplaner, tidslinjer og budgetter, så kan det alligevel være vanskeligt for projektlederne at forudse alle aktiviteter og ressourcer og dermed bevare overblikket i planlægningensfasen. 
Det kan efterlade huller i projektplanen og betyde, at både tidsplanen og budgettet skrider. Det er her en ERP-løsning til project management og projektstyring kommer i spil.

Fordele ved et system til projektstyring

Undgå svingende indtjening
Med et projektstyringsværktøj undgår du svingende indtjening på grund af manglende værktøjer og manglende overblik på ledelsesniveau.

Undgå at økonomien i projektet skrider
Et system til projektstyring kan bruges til at beregne et projekts pris før det igangsættes. Hvis der opstår situationer, der kan påvirke projektets økonomi, bliver projektlederen automatisk underrettet om mulige risici heraf.

Spar tid
Ved at have et centralt system til projektstyring undgås tidskrævende arbejdsgange i administrationen såsom registrering af arbejdstimer, maskiner og materialer og dermed får i fuld udnyttelse af virksomhedens ressourcer.

Section11

Med projektstyring undgås fejlslagen økonomi

For projektledere kan det være vanskeligt at skabe sig det forkromede overblik over virksomhedens mange projekter. Det kan være meget svært at bevare overblikket over de omkostninger og indtægter, der er forbundet med det enkelte projekt og i det hele taget at holde styr på budgettet.

Er der ikke styr på, hvilke indtægter og udgifter, der er i løbet af et projekt, kan det betyde, at budgettet ikke overholdes og i yderste konsekvens, at projektet ikke gennemføres.

At investere i de rette værktøjer til projektstyring giver ikke blot projektlederen et konstant overblik over hele projektets omfang, men sikrer, at der er styr på alt lige fra rentabilitetsberegning til fakturering af projektet, herunder også aktiviteter, ressourcer og sager.

Projektstyring i Dynamics 365 Business Central gør det muligt til enhver tid at få en status på projektets enkelte opgaver og delelementer og giver såvel projektleder som øvrige ledere direkte adgang til at se deres sagers økonomi og detaljer.

De kan hurtigt se en sagsoversigt, som viser, hvordan deres sager overordnet går. På de enkelte sager kan de med få klik se detaljerede poster og deres bilag. De sagsansvarlige kan derved hele tiden holde sig opdateret med realtidsdata.

Med Dynamics 365 Business Central du bliver i stand til:

 • At holde styr på omkostninger og indtægter på alle projekter
 • At prioritere, allokere og styre ressourcer såsom medarbejdere og samarbejdspartnere
 • At planlægge og styre aktiviteter inden for fastlagte budgetrammer og tidsfrister
 • At rapportere og lave opfølgning (inkl. økonomi) samt kvalitetssikring
 • At overvåge projekter på tværs af din organisation
 • At tage beslutninger på grundlag af data og information

Løsningen til at styre projekter er bygget på Microsoft-teknologi, som er skalérbar og kan udvikles efter virksomhedens behov og i takt med, at den vækster. En løsning til projektstyring er ideel for virksomheder, der typisk håndterer store og komplekse projekter, hvor der er mange interessenter.

Microsoft Dynamics 365 Business Central er i dag et af de mest udbredte og populære ERP-systemer blandt små- og mellemstore virksomheder. Du kan se en sammenligning af alle fordele (udover når det gælder projektstyring) på denne side.

Funktionalitet i projektstyringsværktøjet i Dynamics 365 Business Central

Projektstyring i Dynamics 365 Business Central understøtter hver enkelt fase i sager og projekter med en effektiv planlægning, budgettering og regnskabsføring.

Dermed bliver det nemt at holde styr på projektelementer som ressourcer, kapacitet, sager, forbrug, tidsregistrering, fakturering, konvertering af forskellige valutaer og meget mere.

Der er således mange fordele ved at anvende netop Microsoft Dynamics 365 Business Central til at håndtere interne projekter. Nogle af de væsentligste fordele at fremhæve inkluderer:

 • Administrér omkostninger på ressourcer og ressourcegrupper
 • Definer så mange arbejdstyper, du har brug for
 • Hold styr på data til fakturering af kunden
 • Administrér tid og materialer på forskellige arbejdspladser
 • Opret en plan for et projekt med flere opgaver og grupperinger
 • Kopier et budget fra et projekt til et andet
 • Tildel et bestemt job til en bestemt kunde og fakturer jobbet helt eller delvist
 • Brug opsætningsguiden til at oprette jobs og indtaste timesedler
 • Brug projektlederrollecenteret til hurtigt at få adgang til opgaver, nye diagrammer og en ny ’Min opgaveliste’
 • Få en og fleksibel løsning til tidsregistrering med godkendelse af en leder
Bomaerke

Standard projektstyringsværktøj til din branche

Har du specifikke behov i forhold til projektstyring og branchespecifikke behov og opgaver, så er det også muligt at tilpasse løsningen. Elbek & Vejrup har udviklet standardiserede værktøjer til projektstyring inden for både den private og den offentlige sektor. Ét af de systemer, som vi forhandler er Progressus, som er henvendt vidensvirksomheder.

Find løsning til din branche