Vi har netop kåret de tre Bedste Kolleger 2020. De fantastiske vindere blev Andreas Skov Kirkelund, Astrid Bondo Homburg og Morten Bræmer Jensen. Her følger medarbejdernes begrundelse for, at de tre vindere er Elbek & Vejrups Superstars!

Andreas Skov Kirkelund

Systemkonsulent Andreas Skov Kirkelund er den første af tre vindere af Årets Bedste Kollega anno 2020. Denne kåring er baseret på en indstilling fra en hel afdeling, hvilket juryen hos Elbek & Vejrup har lagt stor vægt på. Der er nemlig ingen tvivl om, at vedkommende gør en kæmpestor forskel for rigtig mange af Elbek & Vejrups kollegers dagligdag. Afdelingen skriver om begrundelsen for kåringen:

”Når vores kollega møder ind på kontoret er det altid med et smil og et: Godmorgen. Det er en lille ting, som bare er med til at gøre vores start på arbejdsdagen meget bedre."

Vores kollega har evnen til at vise interesse for alle typer opgaver og lytter altid aktivt og opmærksomt til hele historien.

Uanset hvornår vi søger hjælp, springer vores kollega til med det samme. Selv når vi kommer med den samme simple opgave for tredje gang, så løses den med et smil og med en forklaring, som giver os tryghed i løsningen.

Det er med til at få os til at føle os som en værdifuld kunde på trods af, at der ofte er mange bolde i luften, som kan være vigtigere, end den vi kommer med.

Astrid Bondo Homburg

Konsulent Astrid Bondo Homburg løb også med prisen som Årets Bedste Kollega anno 2020. Astrid er nomineret af flere kolleger, der er gået sammen om at skrive en begrundelse. Begrundelsen stemmer utroligt godt overens med det indtryk, som juryen har af Astrid. I begrundelsen står der blandt andet:

”Det er en kollega, der forstår alt det, man ikke selv forstår. Vores kollega er hjælpsom, sød, smilende og altid i godt humør. Det er lige den cocktail, man har lyst til at møde, når man er ny i virksomheden og skal lære det hele. Tålmodigheden er yderst beundringsværdig, og hvis det stod til os skulle alle have en kollega som denne i deres team”.

Vores kollega er hurtig til at hjælpe, når der er brug for det og sætter altid hjælpen fremfor sine egne opgaver. Der er altid tid til en snak og en hjælpende hånd.

Sidst men ikke mindst så er vores kollega utrolig ydmyg og roser altid alle andre uden at rose sig selv.

Morten Bræmer Jensen

Integrationsspecialist Morten Bræmer Jensen løber med den tredje og sidste kåring. Morten har i denne kåring fået rigtig mange rosende ord med på vejen.

I nomineringen står der blandt andet:

"Jeg vil gerne give vores kollega en 5-⭐ indstilling til dette års Bedste Kollega.

For det første spreder vedkommende altid en god stemning med sit brede smil og kække kommentarer – der er altid energi og gejst i overflod. Men samtidigt har vores kollega et jordbundet gemyt, som er et uvurderligt anker eksempelvis i en hektisk GoLive situation, hvor andre var tæt på at blive suget ind i orkanens øje.

Det er en gave at have denne kollega ved roret i komplekse projekter. Vores kollega er så lynende skarp, at man som team undviger en masse problemstillinger undervejs, ganske enkelt fordi udfordringerne er forudset i god tid, så der kan kodes en elegant undvigelsesmanøvre. Jeg er taknemmelig og stolt over at få lov til at arbejde side om side med denne kollega, og jeg ville ønske, at kunderne altid fik at se, hvor stor en forskel hans bidrag gør i et projekt.

Og heldigvis er Morten også eminent god til at lære fra sig og er også på den måde med til at højne arbejdsglæden for alle sine kolleger."

Stort tillykke til Andreas, Astrid og Morten!

Tak fordi I gør en forskel.