Vi har netop kåret de tre Bedste Kolleger anno 2021. Vinderne blev Brian Rocatis, Annette Johansen og Peter Holm. Her følger medarbejdernes begrundelse for, at de tre vindere er Elbek & Vejrups Bedste Kolleger anno 2021.

Juryen har vurderet alle nomineringerne baseret på vores værdier: Arbejdsglæde, Kvalitet, Samarbejde, Engagement og Loyalitet.

Brian Rocatis

Seniorudvikler Brian Rocatis er den første af de tre vindere af Årets Bedste Kollega anno 2021. Brians kolleger har i indstillingen som Elbek & Vejrups Bedste Kollega anno 2021 lagt meget vægt på hans store erfaring og viden.

”Brian ved ALT om de gamle versioner - både applikationerne og teknikken bag. Alle vil derfor have en bid af ham, men på trods af dette kan man altid få Brian til at kigge med over skulderen”.

Vores kollega er sød og sjov – altid klar med en kæk bemærkning og en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med.

Sidst men ikke mindst så er vores kollega virkelig en, der bidrager til fællesskabet i Elbek & Vejrup.

Annette Vinther Johannsen

Seniorkonsulent Annette Vinther Johannsen løb også med prisen som Årets Bedste Kollega anno 2021. Begrundelsen for nomineringen af Annette har lagt meget vægt på Annettes høje faglighed og overblik på diverse projekter.

”Hun sparrer med kunderne på et uhørt højt fagligt niveau, og det er tydeligt at mærke, at både kunder og kolleger har stor respekt for denne faglighed. Derudover, lader hun sig ikke slå ud af de konstante kursskifte, som projekter til tider lider under”.

Vores kollega yder en exceptionel indsats hver eneste dag. Hun er der altid for sine kolleger, uanset hvor travlt hun har.

Sidst men ikke mindst så er vores kollega ekstremt dygtig og fantastisk til at gennemskue komplekse problemstillinger.

Peter Holm

Seniorudvikler Peter Holm løber med den tredje og sidste kåring. Peter har med denne kåring fået mange rosende ord med på vejen, hvor nomineringen især har lagt meget vægt på Peters glade og smittende personlighed samt brede viden.

”Han løser opgaver, som kræver specialviden indenfor mange kategorier, her kan bl.a. nævnes SharePoint, Business Central og Azure. Man bliver altid mødt af ham med et smil, og det smitter af på hele virksomheden”.

Vores kollega er altid klar på at given en hjælpende hånd, og han er en super god kollega og ven, som man altid kan regne med – han er helt uundværlig for teamet.

Sidst men ikke mindst så er vores kollegas unikke væsen og brede viden med til at binde afdelinger, kunder og teknologier sammen.

Stort tillykke til Brian, Annette og Peter!

 

Tak fordi I gør en forskel.