Hører du til blandt de virksomheder, der hvert 6.- 8. år skal igennem en større investeringsansøgning for at få jeres løsning løftet til en nyere og mere tidstro version? Fremover kan du undgå at lappe på det gamle ERP-system, og samtidig kan du få et større udbytte af dit eksisterende NAV-opdateringsabonnement.

Vi har udviklet forretningskonceptet EV Opgradering, der sparer vores kunder for store reimplementeringsprocesser og analyser, som kan være opslidende for hele organisationen. Udskift din løsning én gang for alle og tegn et opgraderingsabonnement hos os. Herefter vil du med begrænset indsats få løftet din Dynamics NAV hvert 2. år til nyeste version.

Med EV Opgradering kender du prisen på ’løft’ af din NAV-løsning til næste version, og nye tilpasninger opgraderes uden merpris. Dermed undgår du at lave den store og forkromede investeringsansøgning hvert 6. – 8. år og kan i stedet budgettere med en løbende driftsomkostning. Det kommer heller ikke til at belaste organisationen, da forløb og involvering af medarbejderne er begrænset, fordi en opgraderingsanalyse hvert 2. andet år kræver langt færre ressourcer end analysearbejdet i forbindelse med en reimplementering hvert 6. – 8. år. Sidst men ikke mindst kan du sætte et stort kryds ved ’fremtidssikring’ af løsningen.

EV Opgradering gør det enklere at tage ny NAV-funktionalitet i brug, enklere at implementere nye 3. parts moduler og bedre udnyttelse af samspil med andre systemer. Sammenlagt får du større udbytte af dit NAV-opdateringsabonnement, sundere applikation og en virksomhed, der altid er på toppen teknologisk.

Læs mere om EV Opgradering.