Mange virksomheder misser en oplagt forretningsmulighed og udnytter ikke det fulde potentiale, der ligger i at flytte forretningen fra handelsvirksomhed til også at omfatte servicevirksomhed. Ofte ser virksomheder service på varer eller maskinel som et nødvendigt onde, men der ligger et stort potentiale i at yde service på produkter, man enten selv har solgt eller overtage service på varer, som andre har solgt. Hvorfor ikke styrke forretningens soliditet med løbende faste indtægter, og samtidig sikre kundens investering?

Vi ved, at det er dyrt at reparere følgeskader på fx ventilationer og ligeledes indebærer reparationer på fx maskiner nedetid og dermed tabt fortjeneste. Ved at gøre service til en forretning og lave kontrakter på service, så giver du dig selv en optimal mulighed for udnyttelse af dine ressourcer og undgår tomgangstid for teknikerne. Samtidig får du den klare fordel, at du opnår faste løbende indtægter og sikrer dine kundernes investering. Ydermere har vi en mobilløsning, som sikrer dig effektivitet på servicebilerne i form af mindre lager, mindre brændstofforbrug og mindre slid og dermed en langt bedre lagerrentabilitet.

Elbek & Vejrup leverer ERP-løsninger og kompetent rådgivning til servicevirksomheder omkring udvikling og optimering af deres forretning på tværs af brancher med mange montører, installatører, håndværkere, servicefolk og andre kørende medarbejdere. Vi har stor erfaring i at opbygge en serviceforretning og skabe vækst igennem ERP samt opsætte de rigtige KPI’er og mål for at udvikle forretningen – eksempelvis hvor stor en andel af omsætningen kontrakterne skal udgøre.

Læs mere om vores standardløsning til servicevirksomheder her.