Med EV Opgradering skal du udelukkende fokusere på, hvordan du og din virksomhed kan få maksimal udnyttelse af den nyeste teknologi i din NAV-løsning.

Mange virksomheder bruger i dag energi på at få tilpasset deres gamle NAV-løsning, således at den kan kædes sammen med en ny smart tillægsløsning, integrere med Office 365, eller udnytte de mange forskellige web-services, der konstant udvikles og udbydes. Meget af denne energi kunne være sparet ved blot at holde deres Dynamics NAV opdateret løbende.

Med EV Opgradering holder du din NAV-løsning opdateret, således at du kan udnytte den nyeste teknologi "out-of-the-box". Du kender økonomien for at holde din NAV opdateret, og belastningen af dine medarbejdere/kolleger bliver kraftigt minimeret, da I ikke længere skal igennem en stor re-implementering af jeres NAV/ERP-system.

Vi lancerede EV Opgradering i foråret 2016, hvilket gav vores kunder mulighed for at tegne abonnement på fremtidige opgraderinger af NAV, efter at have implementeret sidste nye NAV-løsning. Det har rigtig mange valgt at gøre, og de har dermed for sidste gang gennemført en stor og omfattende implementering, da EV Opgradering fremadrettet er strategien, hvor vores kunder gennemgår små løft af NAV hvert 2. år.

Tryghed, kendt økonomi, en forankret IT strategi og ønsket om maksimal udnyttelse af de teknologiske muligheder har været udslagsgivende for vores kunders valg af EV Opgradering.

Vil du vide mere om EV Opgradering?

Hent brochure