Siden Elbek & Vejrup blev etableret i 1996 har vores strategi været enkel: Vi vil være de bedste i Danmark til Navision og til at levere forretningsløsninger, der inden for udvalgte brancher skaber værdi for vores kunder. Det har hele tiden været vores klare overbevisning, at det kun kan ske ved at have Danmarks dygtigste medarbejdere og ved hele tiden at blive ved med at videreudvikle dem. Det er vores fantastiske medarbejdere, der skaber værdien for vores kunder og for Elbek & Vejrup. Det er dem, der er vores vigtigste aktiv og kimen til den succes og vækst, som Elbek & Vejrup har gennemgået de seneste år.

Vi er ambitiøse og ønsker at være Danmarks Bedste Arbejdsplads. Det bliver vi kun ved at have Danmarks bedste og mest engagerede medarbejdere. Derfor arbejder vi hele tiden på at skabe en arbejdsplads med en unik atmosfære og enestående forhold, der fremmer arbejdsglæden og lysten til at være en del af Elbek & Vejrup.

Den atmosfære og det sammenhold, vi hver dag oplever i Elbek & Vejrup, bekræfter os i, at vi gør rigtig meget rigtigt – og ikke mindst, fordi det er sammen, at vi har skabt denne arbejdsplads. Vi er utrolig stolte af den arbejdsplads, vi har fået skabt i fællesskab, og den værdi vi skaber for vores kunder og for hinanden hver dag. Det er vores overbevisning, at vores bevidste og målrettede satsning på at være en attraktiv virksomhed for vores medarbejdere samt på tætte forretningsrelationer med vores kunder også i fremtiden er nøglen til den fortsatte udvikling.

Skulle du have lyst til at blive en del af en virksomhed, der kontinuerligt arbejder på at skabe en enestående arbejdsplads og fremme arbejdsglæden, kan du se vores ledige stillinger her. Du er også meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på job@elbek-vejrup.dk eller kontakte HR-chef Anders Holm Pallesen på 7020 2086.