Elbek & Vejrup er for andet år i træk blevet certificeret som ”en god arbejdsplads” af Great Place to Work. Sidste år deltog Elbek & Vejrup for første gang i Great Place to Works trivsels- og medarbejderundersøgelse, hvor de i samarbejde med Computerworld kårede Elbek & Vejrup til Danmarks Bedste IT-arbejdsplads.

På baggrund af sidste års undersøgelse har vi igangsat en lang række initiativer på tværs af Elbek & Vejrup, da vi konstant har fokus på at videreudvikle os og blive endnu bedre. Nogle af disse initiativer kan du læse mere om i vores kulturprofil her.
Resultatet af det forgangne års arbejde ses tydeligt i de tårnhøje og exceptionelle flotte scorer, som dette års medarbejderundersøgelse har vist. Vi kan endnu engang takke vores fantastiske kolleger for, at vi sammen har fået skabt en unik kultur, som en af vores kolleger beskriver her:

Enormt godt sammenhold og fællesskab. Vi løfter i flok. Fantastisk arbejdskultur fra dag ét. Der er plads til både hårdt arbejde og sjov på en måde, jeg ikke har oplevet før. Det at arbejde i Elbek & Vejrup er som at være en del af en familie eller et større fællesskab. Det er en unik fornemmelse, som ikke kan beskrives med ord; det skal opleves.