Elbek & Vejrup er blevet forhandler af K3|pebblestone og føjer dermed endnu et forretningsområde til listen over udvalgte brancher, som vi har en dyb forretningsmæssig indsigt i. K3|pebblestone er den førende ERP-løsning til mode- og tekstilbranchen, som vi nu går til markedet med. ”Vi oplever, at mode- og tekstilbranchen efterspørger løsninger, der optimerer hele forsyningskæden og strømliner salgscyklussen fra koncept til slutbruger, og derfor går vi nu til markedet med K3|pebblestone, som er den førende standardløsning udviklet netop til mode- og tekstilbranchens behov og forretningsgange”, siger Søren Ø. Knudsen, direktør i Elbek & Vejrup.

”Hvis man som retailer eller brand-owner ikke formår at gennemføre salget præcis, når købsbehovet opstår, så går forbrugerne et andet sted hen. Det stiller store krav til hele mode- og tekstilbranchen om at have de korrekte størrelser, farver og varianter til rådighed. Da modeindustrien er i konstant udvikling, er der yderligere pres på virksomhederne for at lancere nye kollektioner på kortere tid. For at imødekomme forbrugernes efterspørgsler, krav og forventninger, kræver det, at virksomhederne har optimeret hvert eneste led i forsyningskæden”, uddyber Søren Ø. Knudsen.

K3|pebblestone er udviklet til mode- og tekstilbranchens behov og forretningsgange. Løsningen binder virksomhedernes forretningsprocesser, afdelinger og systemer sammen og skaber derigennem synergi og optimering af hele forsyningskæden. Det sikrer øget konkurrenceevne, lavere omkostninger og hurtigere distribution af kollektioner til forbrugerne.

Læs mere om K3|pebblestone og om hvordan du kan optimere hele forsyningskæden i din virksomhed.