Billede: EV Directions 2019 skydes i gang af en af de ypperste oplægsholdere fra IT-branchen - Gary Winter fra Microsoft.

Hos Elbek & Vejrup er specialisering i Microsoft-teknologier kombineret med dyb indsigt i de centrale forretningskritiske udfordringer, der er inden for de respektive brancher den afgørende forudsætning for, at vi kan være en effektiv sparringspartner for vores kunder. Med ambitionen om at være landets dygtigste og mest kompetente Dynamics 365 Business Central partner – både nu og i fremtiden - har vi i Elbek & Vejrup stort fokus på, at vores kolleger besidder den nyeste viden inden for området. Fredag den 21. juni afholder vi derfor EV Directions. Her får alle vores konsulenter og udviklere serveret den nyeste viden inden for Dynamics 365 Business Central. Microsoft frigiver nemlig nye Dynamics 365 Business Central versioner i en lind strøm – helt aktuelt, den nye april-udgave, der også bliver den sidste udgave med den traditionelle C/AL kode og Windows-klient. På EV Directions får vores kolleger rig mulighed for at fordybe sig og sigte fremad mod nye værktøjer og nye vinkler på optimering af vores kunders forretning.

Dagens program består af en blanding af keynotes, workshops, hands-on-kurser mm. Sessionerne ledes af de ypperste oplægsholdere i branchen, nemlig Gary Winter, som er Microsoft MVP, og Mads Damgård fra Microsoft. Derudover vil kompetente kolleger fra Elbek & Vejrup være i spidsen for nogle af oplæggene.

Vi glæder os til en dag fyldt med sparring, ny viden og inspiration, som i sidste ende kommer vores kunder til gode.

Kunne du også tænke dig at blive en del af Danmarks Bedste Arbejdsplads, så kan du se vores ledige stillinger her.