Microsoft har i dag i Las Vegas præsenteret de mange muligheder, som følger frigivelsen af den nye april udgave af Dynamics 365 Business Central. Vores udsendte var på plads og fulgte spændt med i præsentationen.

Her kunne de blandt andet høre, Microsoft introducere de mange nyheder, som tilknytter sig Business Central platformen og dets udviklingsmiljø. Som mange måske nok allerede har hørt, er Microsoft i gang med en transformation af det forældede udviklingsmiljø C/AL til det nye moderne AL-miljø. På konferencen gentog Microsoft, at denne april-udgave af Business Central er den sidste, hvori der kan anvendes C/AL kode. Al fremtidig kodning foretages ved hjælp af nye udviklingsværktøjer og metoder. Herunder de såkaldte extensions, som blandt andet gør opgraderinger betydeligt lettere.

Kodemiljø i AL

Microsoft frigav også den endelige udgave af API, som tidligere var i beta. Med den nye API vil det for både Business Central-udviklere og tredjepartsapplikationer være væsentlig lettere, at integrere til og fra Business Central. En nyhed i API er webhook, som er opdateringer af eksterne integrationer i realtid. En webhook leverer data til andre programmer i realtid og betyder dermed, at de i de fleste tilfælde er en bedre løsning end typiske API'er.

Vi glæder os til at komme hjem og dykke ned i de nye udviklingsværktøjer og se, hvordan de virker i praksis.

Følg med i morgen når vi igen skriver om nyt fra Las Vegas her på bloggen.