På den sidste dag af den store Directions NA konference i Las Vegas har vores udsendte medarbejdere set eksempler på den fokus, som Microsoft har på hurtigere og lettere implementering af Dynamics 365 Business Central. Et emne som der med rette er meget stor fokus på. Og bestemt et emne, der vil glæde vores mange nye og eksisterende kunder.

Både Dynamics 365 Business Central og de senest udgaver af Dynamics NAV har indeholdt værktøjer, som gør det lettere, at opsætte nye regnskaber og lave udrulninger af løsninger. I denne nyeste april-udgave af Business Central er der som supplement hertil tilføjet yderligere værktøjer for at lette implementeringerne. Herunder er der kommet værktøjer for fejlbehandling i importkørsler, værktøjer til at sammenflette dubletter af kunder eller leverandører, lettere udførelse af bogføringsopsætning og mulighed for indlæsning af varebilleder som kørsler.

Eksempel på import af varebilleder

Vi kan ikke vente til at komme hjem og dykke ned i de nye værktøjer, som optimerer implementeringstiden på vores ERP-løsninger. Ikke mindst til meget stor gavn for vores kunder.