Så gik den store Directions NA konference på hæld og efter fire spændende og lærerige dage, har vi fået et godt indblik i, hvad april-udgaven Dynamics 365 Business Central indeholder og hvilke muligheder det giver.

Da vi første gang læste om april-udgaven var vores indtryk af udgaven, at den var lidt tynd. Men efter at have deltaget i over 50 forskellige indlæg, er vores udsendinge enige i, at den bestemt ikke er tynd. Man kan med rette kalde april-udgaven for en stor frigivelse, hvor de væsentligste take aways på konferencen var:

  • En optimeret webklient
  • Nyt kodemiljø
  • Nye funktioner
  • Hurtigere implementeringstid

Med denne frigivelse har Microsoft givet os et rigtig godt produkt med masser af muligheder, og der skal derfor lyde en stor tak til Microsoft. Når det så er sagt, er der stadig nogle få begrænsninger i forhold til den gamle Windows-klient og det gamle C/AL-udviklingsmiljø, som vi godt kunne undvære. Microsoft har dog på konferencen også gives os et klart indtryk af, at der er fokus herpå. Vores overordnede indtryk er derfor godt og vi ser store muligheder.

Vi glæder os til at dykke helt ned i de nye funktionaliteter og muligheder, der følger denne frigivelse. Og selvfølgelig præsentere nyhederne for vores kunder og hvordan disse kan bidrage til deres forretning.