Vores knivskarpe kollegaer til Directions EMEA 2019 rapporterer allerede nu om vigtige takeaways fra Directions - nemlig en stærk forbedret brugergrænseflade i Business Central og fokus på AppSource.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at overgangen fra den gamle Windows klient til den nye "the Modern Client" har været lang og sej. De tidligere udgaver af "the Modern Client" manglede i den grad brugervenlighed og i det hele taget haltede produktiviteten. Men med denne spritnye udgave er brugervenligheden og produktiviteten igen i top, og den overgår på mange punkter den tidligere Windows klient. Foruden de stærkt forbedrede designelementer indeholder klienten også funktioner, som letter brugeres dagligdag. Eksempelvis er det muligt at arbejde i flere vinduer, lave bogmærker af favoritopgaver, nye muligheder for brugertilpasninger samt et væld af nye genvejstaster, der virkelig optimerer brugerens hverdag.

Apps og AppSource er også blevet fremhævet på Directions. Der har således været meget fokus på alle de leverandører, der levere addons inden for rigtig mange områder. AppSource er platformen, hvor man kan downloade Apps hos Microsoft - også til Business Central. Det er allerede nu muligt at vælge mellem 450 addons i AppSource, og der er ingen tvivl om, at AppSource i fremtiden bliver et stigende fokus område fra Microsoft.

Ovenstående spændende takeaways kan vi allerede nu se vil gøre livet lettere for vores kunder. Vi glæder os til at præsentere dem for alt det nye den seneste Dynamics 365 Business Central frigivelse.