Optimér og digitalisér virksomhedens forretningsprocesser

Forretningsrådgivning og indsigt i din branche

Realisér jeres mål ved at:

  • Kortlægge virksomhedens optimeringsmuligheder
  • Digitalisere og forenkle forretningsprocesser gennem IT
  • Indfri succeskriterier i samarbejde med fagspecialister der kender jeres branche

Forretningsrådgivning der indfrier virksomhedens mål

Gør IT og digital transformation til et stærkt konkurrenceparameter

IT og digitalisering skal understøtte jeres forretning. Derfor er det afgørende, at I har sat mål for virksomheden og for, hvordan den skal udvikle sig. Det kan helt overordnet være, at I fx ønsker at mindske omkostninger ved at strømline forretningsgange, ønsker at øge produktiviteten eller gerne vil kunne reagere hurtigere på ændrede markedsforhold.

Men teknologi gør det sjældent alene. Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i de udfordringer, der er kritiske for jeres forretning og dens behov. Vi har indsigt i specifikke brancher og sikrer, at de ERP-løsninger vi udvikler understøtter virksomhedens mål og indfrier dens fulde potentiale.

Forretning før teknologi

Vi stiller spørgsmål:
Hvor står jeres virksomhed?
Hvor vil I gerne hen?

Vi finder sammen:
Løsningen på de udfordringer der er kritiske for forretningen

Vi bidrager med:
Indsigt i jeres branche og digitale IT-kompetencer i top

Ny forretningsløsning? Denne guide får dig i mål

Overvejer du at skifte virksomhedens forretningsløsning, så er denne trin-for-trin guide helt sikkert noget for dig.

Ny Forretningsløsning

Vi forvandler dine forretningsdata til indsigter

At få løst virksomhedens forretningskritiske udfordringer handler også om at transformere data til indsigter, der kan give forretningsmæssige gevinster. Som beslutningstager i virksomheden er det vigtigt, at du hurtigt kan tilgå virksomhedens nøgletal og KPI’er. Det giver dig et bedre beslutningsgrundlag og mulighed for at optimere virksomhedens performance og reducere omkostningerne.

At kunne skabe sammenhæng og se tendenser mellem de forskellige datatyper og præsentere dem for organisationen på en overskuelig måde har også stor betydning. Til det har vi en lang række værktøjer. Heraf kan blandt andet nævnes Business Intelligence, der kan integreres med ERP-løsningen og mange andre systemer.

Fagspecialister i din branche

Elbek & Vejrup er specialiseret i at udvikle standard ERP-løsninger til udvalgte brancher. Brancherne dækker både den private og den offentlige sektor. Vores konsulenter er fagspecialister. De bidrager igennem effektive løsninger og rådgivning til optimering af virksomhedens forretningsprocesser.

Vi tilbyder egenudviklede og 3. parts software til Dynamics 365 Business Central. Eksempler på løsninger er dokumenthåndtering, lagerstyring, produktionsstyring, tidsregistrering, Business Intelligence, CRM, lønhåndtering. Dermed får du en 360 graders løsning, som understøtter hele virksomhedens behov og forretningsprocesser.