Business Central

Få én komplet ERP-løsning, der optimerer alle kerneområderne i virksomheden:

  • Administration af økonomi og løn
  • Produktionsprocesser, projektstyring og tidsregistrering mv.
  • Afrapportering

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Saml virksomhedens forretningsløsninger med Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Få en mere effektiviseret hverdag hvor data flyder frit mellem virksomhedens forretningssystemer. Business Central er et af de seneste navne i Microsofts seneste satsning - Dynamics 365. Microsoft Dynamics Business Central afløste i 2018 det, der tidligere blev kaldt Navision eller Dynamics NAV.

Med Microsoft Dynamics 365 Business Central får du en løsning, som kan effektivisere din virksomhed markant og skabe bedre resultater på bundlinjen.

Vi har samlet alt, hvad du bør vide om Microsoft Dynamics Business Central.

Få et ERP-system som gavner din virksomhed

At investere i et ERP-system er en stor beslutning for de fleste virksomheder. Hvorvidt det bliver en succes afhænger særligt af, om man har valgt det rette system.

Business Central henvender sig særligt til mellemstore virksomheder. Virksomhedens størrelse og branche har ofte stor betydning for, hvilket ERP-system der er det mest hensigtsmæssige at bruge. Det er afgørende, at ERP-systemet tager højde for og løser de udfordringer, som man oplever i en konkret branche.

Hvad er Dynamics 365 Business Central?

Hvad er Dynamics 365 Business Central?

Microsoft Dynamics 365 Business Central er det nyeste økonomi- og ERP-system fra Microsoft til mellemstore virksomheder. I denne video gennemgår en af vores Business Central konsulenter de mange fordele der er ved at bruge dette system. Bliv klogere på hvordan Dynamics 365 Business Central kan gavne din forretning.

Fordele ved Dynamics 365 Business Central

Business Central rummer mange fordele, som gør skaber stor værdi i mange virksomheder. Nogle af de vigtigste fordele ved Business Central er:

 

  • Det er en fremtidssikret ERP-løsning
  • Du kan tilgå dine Business Central data uanset tid og sted
  • Du vil opnå øget effektivitet på tværs af hele virksomheden
Fordele Ved Dynamics

Med valget af Elbek & Vejrup har vi fået en særdeles kompetent samarbejdspartner på ERP-området. Vi har fra starten af samarbejdet haft et dygtigt team af konsulenter tilknyttet, som har formået hurtigt at sætte sig ind i vores forretning og i vores processer, udfordre vores organisation samt tænke holdbare løsninger. Resultatet er et betydeligt bedre datagrundlag, optimering af en række forretningsgange og ikke mindst en øget gennemsigtighed i forretningen.

Hans Christian Lei
CFO - Danæg A/S

Forside Citat

Ny forretningsløsning? Denne guide får dig i mål

Overvejer du at skifte virksomhedens forretningsløsning, så er denne trin-for-trin guide helt sikkert noget for dig.

Ny Forretningsløsning

Hvem henvender Dynamics 365 Business Central sig til?

Dynamics 365 Business Central henvender sig til små og mellemstore virksomheder, der ønsker et ERP-system til at skabe bedre synergi på tværs af organisationen og øge produktiviteten.

Typisk anvendes dette system af virksomheder, som har mellem 1 til +200 medarbejdere. Større koncerner vil typisk anvende et andet ERP-system som fx navne-broderen Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations.

Med Dynamics 365 Business Central får virksomheden en komplet forretningsløsning, som bidrager til optimering af din virksomheds økonomistyring og understøtter kritiske forretningsprocesser.

Business Central giver indsigt i virksomhedens tilstand i forhold til både salg eller økonomi. Ved hjælp af Business Intelligence og Power BI kan virksomhedens data transformeres til vigtig indsigt og organisere det, så du har det rette datagrundlag at træffe beslutningerne ud fra.

Funktioner i Microsoft Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central indeholder en lang række funktioner, som din virksomhed kan få stor gavn af. Alle brancher har dog forskellige behov, der skal understøttes. Fx har en produktionsvirksomhed naturligvis andre udfordringer end en entreprenørvirksomhed. Med Business Central får virksomheden et system, der både favner bredt og som kan tilpasses til at løse meget branchespecifikke problemer.

Funktioner I Dynamics

Vælg hvordan du vil hoste dit ERP:
Cloud- eller on-premise løsning

En anden stor fordel ved Business Central er, at du selv kan vælge, hvordan du vil have opbevaret dine data. Dette er særligt praktisk af hensyn til sikkerheden og tilgængeligheden omkring dit ERP-system. Dynamics 365 Business Central kan både leveres som en cloud-løsning, en on-premise løsning eller som en hybridløsning.

Smartklik Ferie Og Fravær

Vil du eje eller leje Business Central?

Priser på Dynamics 356 Business Central

Med Business Central får du friheden til selv at vælge, hvordan du vil betale for din løsning. Du har således mulighed for enten at leje Business Central på en abonnementsordning, hvor du betaler et fast månedligt beløb pr. bruger, eller købe det antal licenser du har behov for, som du så selv ejer.

Cecilie

Få hjælp til at implementere Business Central i din virksomhed

Selvom du har valgt det korrekte ERP-system, fx Business Central, til din virksomhed, så betyder det ikke, at du er i mål, og at resultaterne kommer af sig selv.

At vælge et ERP-system er kun første skridt. Det næste (og endnu vigtigere) skridt er, at få det implementeret i din virksomhed. Det er først når et ERP-system er implementeret, at man kan begynde at se resultaterne. Hos Elbek & Vejrup har vi mange års erfaring i at hjælpe vores kunder med at komme i mål med implementering af deres ERP-løsninger.

Implementering Af Løsningen