Main Image
21. juni 2019

EV Directions – sikrer medarbejderne den allernyeste viden!

Hos Elbek & Vejrup har vi stort fokus på, at vores kolleger besidder nyeste viden inden for deres pågældende område. Dette er nødvendigt for at kunne leve op til vores ambitioner om fremtiden, så vi fortsat kan være den dygtigste og mest kompetente Dynamics 365 Business Central partner i Danmark. Derfor afholder vi den 21. juni EV Directions, hvor vores konsulenter og udviklere bliver opdateret på den nyeste viden inden for Dynamics 365 Business Central.
Main Image
6. juni 2019

Elbek & Vejrup er Europas anden bedste arbejdsplads

Elbek & Vejrup kan tilføje endnu en fjer i hatten, når det kommer til imponerende kåringer. Den klare strategi, et fantastisk sammenhold, dyb specialisering og kontinuerlig udvikling af kompetencer har været medvirkende til, at Danmarks bedste arbejdsplads, Elbek & Vejrup, nu er blevet tildelt en imponerende andenplads ved kåringen af Europas bedste arbejdspladser.
Main Image
29. maj 2019

Elbek & Vejrup på SKI-rammeaftale 02.18

Nu er det endnu lettere at arbejde sammen med Elbek & Vejrup for de kunder, der er inkluderet i rammeaftale ”02.18 It-løsninger og projekter". Vi er nemlig én ud af 60 virksomheder, som er kommet på rammeaftalen.
Main Image
14. november 2018

Elbek & Vejrup løber med prisen som Danmarks bedste arbejdsplads

En klar strategi, dyb specialisering, fantastisk sammenhold og kompetenceudvikling i verdensklasse gør Elbek & Vejrup til Danmarks bedste sted at arbejde i kategorien mellemstore virksomheder. Samtidig tager de igen i år prisen som Danmarks bedste IT-arbejdsplads.
ForrigeNæste