Styr på økonomi, aktiviteter og projekter i statslige institutioner

Få optimal udnyttelse af statens økonomi og ressourcer med en ERP-løsning til statslige institutioner, ministerier,
styrelser med flere.

Få et nyt perspektiv på økonomistyring med en IT-løsning til staten

Med EV Stat, en standardløsning baseret på Microsoft Dynamics NAV til statslige institutioner, får din institution et nyt perspektiv på økonomistyring, aktivitetsstyring, projektstyring og registrering af ressourcer. ERP-løsningen sikrer din institution en visionær tilgang til statslig økonomistyring.

Forskellige statslige institutioner, det være ministerier, styrelser m.fl., står overfor væsentlige udfordringer, når det kommer til økonomistyring, IT-drift samt sags- og ressourcestyring. Ifølge Statens IT-projektråd er mange IT-projekter gået hen og blevet en hæmsko for mange statslige institutioner – blandt andet rapporterer IT-projektrådet om mange negative IT-historier samt uoverskuelig og mangelfulde risikovurderinger. Med EV Stat kommer jeres økonomistyring i trygge hænder.

Fordele med EV Stat

Med EV Stat følger branchespecifikke moduler, som sikrer de statslige institutioner fuldt styr på økonomi, aktiviteter, projekter og ressourcer. Undgå at blive den næste negative IT-historie og opnå følgende fordele for den statslige institution:

Modulet til projektstyring sikrer:

  • Specialudviklede skærmbilleder, som giver fuldt overblik over den økonomiske fremdrift i institutionens projekter
  • Tidsregistrering og registrering af omkostninger direkte på projekter
  • Mulighed for anvendelse af projektskabeloner

Modulet til aktivitetsstyring sikrer:

  • At I kan budgettere på aktivitetsniveau, så økonomien i alle aktiviteter kan gennemskues
  • At I kan registrere alt forbrug på aktiviteten

Modulet til tidsregistrering sikrer:

  • At I kan overholde overenskomster og dermed er køreklar med det samme
  • At I kan danne poster, som kan udveksles med SLS (eksempelvis fraværsstatistik)
  • At I får en køreklar IT-løsning, der allerede anvendes af mange forsyningsselskaber og i tekniske forvaltninger

Webportalløsninger

Alle de ovenstående funktioner og arbejdsområder kan samles i portaler, der tager udgangspunkt i medarbejdernes arbejdsprocesser og skaber samling på funktionerne. Vores portaler kan også gøres mobile, hvilket medfører, at arbejdsprocessen bliver uafhængig af placering. Dette betyder, at du kan få adgang til portalerne, mens du er på farten - eksempelvis fra din tablet eller mobile enhed. Portalerne kan desuden baseres på SharePoint og .NET alt efter jeres behov.

Webportalsløsninger til offentlige institutioner

Timeregistrering til staten

Hent vores produktblad og læs mere om, hvordan løsningen til tidsregistrering, EV SmartKlik, minimerer fejl og bureaukrati i jeres arbejdsdag. Løsningen giver mulighed for, at I vælger den inddateringsmetode, som passer til den måde, I arbejder på.

Download produktblad

Aktivitetsstyring til staten

Download vores produktblad EV Aktivitetsstyring til Staten og læs mere mere om, hvordan I optimerer jeres aktivitetsstyring med en stærk ERP-løsning baseret på Microsoft Dynamics NAV.


Download produktblad

Fra bilag til årsregnskab i Navision økonomisystem

SKI Rammeaftaler

Står du overfor at skulle investere i en Microsoft Dynamics NAV-løsning, så har du mulighed for at købe den via SKI Rammeaftale. SKIs rammeaftaler sikrer dig, at du får den rigtige pris og kvalitet i forhold til det givne tilbud.

Læs mere

Vi skaber værdi gennem IT

Vores dybe kendskab til de brancher vi agerer inden for, gør at vi udvikler IT-løsninger der skaber værdi for vores kunder.
Se vores referencer og læs hvordan vores ERP-løsninger effektiviserer vores kunders forretningsprocesser, og skaber konkurrencemæssige fordele.

Se vores referencer

Er du klar til en snak?

Få en uforpligtende snak om dine muligheder for at opnå effektiviseringer og forretningsmæssige fordele.

Kontakt mig

Eller ring direkte til

Lotte Jensen

Teamleder

+45 30 35 08 40