Professionel-service-header.jpg

Effektiv økonomi- og projektstyring til projektorienterede virksomheder

ERP og projektstyring i én samlet løsning til eksempelvis konsulenthuse eller rådgivende ingeniører giver:

 • Øget indtjening ved bedre styring af udgifter
 • Maksimalt udbytte af medarbejdere, projekter og tid
 • Hurtigt økonomisk overblik og indsigt i budget vs. forbrug
macartney_logo.png
Wissenberg logo grey.svg
Geoinfo_Grey.svg
Mjølner_grey.svg
Edlund_grey.png

Vi skaber værdi gennem IT

Vi har hjulpet mere end 2000 virksomheder med:

 • Effektivisering og digitalisering af forretningsprocesser der skaber konkurrencemæssige fordele
 • Forretningsrådgivning baseret på dybt branchekendskab
 • Standard ERP-løsninger til +15 brancher

Typiske udfordringer hos projektorienterede virksomheder

Når medarbejdernes viden er den primære ydelse, er det altafgørende at have overblik. Der skal være fuldstændig styr på projekter, tidsplaner og fordeling af ressourcer. Ligeledes kendetegner det branchen, at virksomhederne har flere forskellige systemer til håndtering af blandt andet økonomi, tid, fakturering og projektstyring. Dette giver et fragmenteret billede over projekters fremdrift og økonomi, hvor det forkromede overblik ikke er tilstede.

Mangler overblikket opstår udfordringer som:

 • Ineffektiv udnyttelse af arbejdskraften
 • Manglende styring af økonomien på projekterne
 • Tidsplaner der skrider og skubber andre projekter

Én samlet ERP- og projektstyringsløsning til projektorienterede virksomheder skaber integrerede processer

Elbek & Vejrup er forhandler af projektstyringsløsningen Progressus. Dette er en standard ERP- og projektstyringsløsning baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central, som giver dig overblik til sikker styring af projekter, ressourcer, udgifter og økonomi. Dét der blandt andet gør denne løsning unik er, at udover at være en projektstyringsløsning, så giver Progressus virksomheder det store forkromede overblik over hele virksomheden og ikke blot på projekter. Det betyder, at du med løsningen får integrerede processer i én samlet løsning, gør op med fragmenterede forretningsprocesser og får det forkromede overblik tilbage.

Progressus er specifikt udviklet til projektorienterede virksomheder, og den understøtter de gængse processer og behov som findes på tværs af brancher. Uanset om I er rådgivende ingeniører, konsulentbranchen, softwarebranchen, forskning, revisionsbranchen, advokatbranchen, den grafiske branche eller forsyningsbranchen giver løsningen et stort optimeringspotentiale.

Projektstyringsværktøjet sikrer de projektansvarlige de bedste forudsætninger for, at projekterne leveres til aftalt pris og til aftalt tid. Løsningen giver også det bedste overblik over den interne økonomi. De administrative opgaver er reduceret til et minimum, hvilket gør budgettering, udførelse og opfølgning på projekter nemt.

Med en standardløsning til projektorienterede virksomheder styrker du forudsætningerne for:

 • maksimalt udbytte af medarbejdere, projekter og tid
 • øget indtjening gennem bedre styring af udgifter og omkostninger
 • rigtige økonomiske beslutninger på grundlag af data og information

Det siger vores kunder ...

Elbek & Vejrup har en bred pallette af dygtige fagspecialister, som vi kan trække på, hvis vi i sjældne tilfælde oplever udfordringer. Opstår sådan en situation, bliver der altid fundet den rette person med de specifikke kompetencer til at hjælpe os. Vi kan tydeligt mærke, at konsulenterne forstår vores forretning og behov, og vi ved, at vi bliver kontaktet, hvis der kommer noget nyt, som kan være relevant for vores forretning.

Vi har fået foretaget en række tilpasninger, som betyder, at løsningen understøtter vores behov og processer til fulde. Det har resulteret i optimering af en række forretningsprocesser og overordnet set er det er blevet nemmere at styre vores forretning. Vi har fået reduceret antallet af administrative opgaver, og derfor er det blevet væsentligt nemmere at budgettere, udføre og opfølge på projekter. Løsningen bidrager til, at vi kan få det maksimale udbytte af vores projekter og træffe de rette økonomiske beslutninger, fordi de bliver truffet på baggrund af det rette datagrundlag.

Det siger vores kunder ...

Det siger vores kunder ...

Som landets største landinspektørvirksomhed har vi i LE34 ca. 12.000 projekter om året. Det er derfor altafgørende for os, at vi har en ERP-platform, som understøtter vores forretning til fulde, og at vi samtidig har en ERP-leverandør, som forstår de store krav, som vi stiller til vores systemer – og det gør Elbek & Vejrup.

Hos Elbek & Vejrup føler vi os som en prioriteret kunde. Det er en virksomhed med høj troværdighed, der forstår vores forretning, og vi finder sammen de gode løsninger. Vi har en fornemmelse af, at Elbek & Vejrup smider alt, hvad de har i hænderne, når vi ringer. Det gør de nok ikke, men det er fornemmelsen, der tæller.

Jeg vil anbefale Elbek & Vejrup til virksomheder, der er på udkig efter en ny IT-samarbejdspartner. De er løsningsorienterede, har kompetente medarbejdere og en god bredde i virksomheden. Som ERP-leverandør besidder de hele paletten, og man er ikke afhængig af en enkelt person, som er ekspert på et givent område, da Elbek & Vejrup har flere eksperter inden for alle områder.

Det siger vores kunder ...

Det siger vores kunder ...

Med Elbek & Vejrup har vi fået en sparringspartner, som har dybt kendskab til vores branche, og vi oplever, at de har en indgående forståelse for at udvikle vores forretning. Det er tydeligt, at vi arbejder sammen mod et fælles mål – nemlig at vi får vores forretningsprocesser optimeret, så vi kan skabe bedre overblik og tværfunktionalitet på tværs af vores forretning.

Det siger vores kunder ...

Fordele ved løsningen på tværs af organisationen

På tværs af organisationen er behovene og udfordringerne forskellige. Uanset om du er projektleder, konsulent, arbejder i økonomiafdelingen eller er en del af direktionen så løser Progressus jeres behov for en mere optimeret hverdag. Følgende behov understøtter løsningen:

For projektlederen

 • Opret projekter på mindre end ét minut med få klik
 • Et realtids overblik over økonomi på projekterne
 • Effektiv styring af projekter og med et skarpt blik på allokering af ressourcer
 • Mulighed for hurtig og fleksibel fakturering
 • Et dashboard over projektet med mulighed for drill-down for yderligere detaljer

Miniguide: 5 trin til effektiv projektstyring

Kan du nikke genkendende til ineffektiv udnyttelse af arbejdskraften, tidsplaner der skrider og manglende styring af økonomien?

Hvis ja, er det måske på tide at kigge din virksomheds projektstyring efter i sømmene.

Vi har udarbejdet en miniguide i 5 trin, som hjælper din virksomhed til en effektiv projektstyring.

Download miniguide

Book et uforpligtende møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder for at opnå effektiviseringer og forretningsmæssige fordele.

Kontakt mig
Kontakt

Eller ring direkte til

Jesper Stjerndrup Nielsen

Teamleder og Seniorkonsulent

+45 25 18 85 03