Professionel-service-header.jpg

Effektiv projektstyring til projektorienterede virksomheder - fx rådgivende ingeniører og konsulenthuse

 Bliv skarpere i styringen af dine projekter og opnå:

 • Øget indtjening ved bedre styring af udgifter
 • Maksimalt udbytte af medarbejdere, projekter og tid
 • Økonomisk overblik og indsigt i budget vs. forbrug
macartney_logo.png
Wissenberg logo grey.svg
Geoinfo_Grey.svg
Mjølner_grey.svg
Edlund_grey.png

Typiske udfordringer hos projektorienterede virksomheder

Når medarbejdernes viden er den primære ydelse, er det altafgørende at have overblik. Der skal være fuldstændig styr på projekter, tidsplaner og fordeling af ressourcer.

Mangler overblikket opstår udfordringer som:

 • Ineffektiv udnyttelse af arbejdskraften
 • Manglende styring af økonomien på projekterne
 • Tidsplaner der skrider og skubber andre projekter

ERP-løsning til projektorienterede virksomheder

En standard ERP-løsning baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central giver dig overblik til sikker styring af projekter, ressourcer og udgifter.

Standardløsningen til projektstyring tilpasset projektorienterede virksomheder understøtter de gængse processer på tværs af brancher. Uanset om I er rådgivende ingeniører, konsulentbranchen, softwarebranchen, forskning, revisionsbranchen, advokatbranchen, den grafiske branche eller forsyningsbranchen giver løsningen et stort optimeringspotentiale.

Projektstyringsværktøjet sikrer de projektansvarlige de bedste forudsætninger for, at projekterne leveres til aftalt pris og til aftalt tid. Løsningen giver også det bedste overblik over den interne økonomi. De administrative opgaver er reduceret til et minimum, hvilket gør budgettering, udførelse og opfølgning på projekter nemt.

Med en standard ERP-løsning til projektorienterede virksomheder styrker du forudsætningerne for:

 • maksimalt udbytte af medarbejdere, projekter og tid
 • øget indtjening gennem bedre styring af udgifter og omkostninger
 • rigtige økonomiske beslutninger på grundlag af data og information

 

Fordele med ERP-løsningen

Fuldt overblik
De projektansvarlige får et opdateret overblik over økonomi på projekterne. De kan styre deres projekter effektivt og med et skarpt blik på allokering af ressourcer. Det giver overskud og indblik til at være på forkant og sikre økonomisk bæredygtighed i alle projekter.

Branchekendskab
Vi har landets dygtigste konsulenter, som har indgående kendskab til de forskellige brancher, der arbejder med projekter. Vores forretningsrådgivning tager afsæt i best practice i netop jeres branche.

Fuld integreret
Projektstyringsløsningen er fuldt integreret til virksomhedens ERP-system og helt ud i de enkelte projektprocesser. Løsningen understøtter blandt andet projektoprettelse, budgettering, time/udlægsregistrering, projektindkøb, godkendelse, fakturering samt igangværende arbejder.

Tredjepartsløsninger

Vi tilbyder en lang række markedsledende tredjepartsløsninger, der bidrager til at sikre en optimal løsning og effektive forretningsprocesser. Det giver dig én samlet løsning, som understøtter hele projektstyringsprocessen.

Tredjepartsprodukter vi tilbyder:

 • Continia Document Capture
 • Continia Expense Management
 • Continia Payment Management
 • LESSOR Time & Attendance
 • JetReports
Bomærke 2

Miniguide: 5 trin til effektiv projektstyring

Kan du nikke genkendende til ineffektiv udnyttelse af arbejdskraften, tidsplaner der skrider og manglende styring af økonomien?

Hvis ja, er det måske på tide at kigge din virksomheds projektstyring efter i sømmene.

Vi har udarbejdet en miniguide i 5 trin, som hjælper din virksomhed til en effektiv projektstyring.

Download miniguide

Leasing af dit ERP-projekt

Elbek & Vejrup har med succes tilført leasingfinansiering til ERP-projekter hos kunder, som ønsker at betale kontant. Vi ved, hvordan investeringen i et nyt ERP-projekt kan påvirke virksomhedernes allerede lagte budgetter flere år frem. Likviditeten kommer også under pres undervejs i projektets gennemførelse. Derfor kan leasing være et godt alternativ.

Læs om leasingmulighederne

Section26

Branchespecialister

Elbek & Vejrup har spidskompetencer inden for forretningsoptimering og digitalisering af projektorienterede virksomheder som fx rådgivende ingeniører eller konsulenthuse.

Vi har ét mål: At skabe succes for din forretning gennem IT-processer. Vores konsulenter kender og forstår din forretning. Vi har mange års erfaring fra begge sider af bordet og tænker forretning før teknologi. Vi sikrer, at alle ressourcer bliver brugt mest optimalt, såvel de menneskelige som de data I skaber i jeres daglige forretning.

Bomaerke (1)

Kundeudtalelse

Med Elbek & Vejrup har vi fået en sparringspartner, som har dybt kendskab til vores branche, og vi oplever, at de har en indgående forståelse for at udvikle vores forretning. Det er tydeligt, at vi arbejder sammen mod et fælles mål – nemlig at vi får vores forretningsprocesser optimeret, så vi kan skabe bedre overblik og tværfunktionalitet på tværs af vores forretning.

Book et uforpligtende møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder for at opnå effektiviseringer og forretningsmæssige fordele.

Kontakt mig
Kontakt

Eller ring direkte til

Jesper Stjerndrup Nielsen

Teamleder og Seniorkonsulent

+45 25 18 85 03