Professionel-service-header.jpg

Effektiv projektstyring til vidensvirksomheder

- Hurtigt overblik over projekter
- Øget indtjening ved bedre styring af udgifter
- Maksimalt udbytte af medarbejdere, projekter og tid
- Fleksibel styring af projekter og overblik over budget vs. forbrug

macartney_logo.png
Wissenberg logo grey.svg
Geoinfo_Grey.svg
Mjølner_grey.svg
Edlund_grey.png

I vidensvirksomheder hvor der arbejdes projektorienteret, og hvor det er medarbejdernes viden, som er afgørende for det produkt eller den ydelse, der bliver solgt, er det altafgørende at have overblik og styring over projekter, ressourcer og udgifter. Får jeres vidensvirksomhed maksimalt udbytte af medarbejdere, projekter og tid? Og ønsker I at øge indtjeningen gennem bedre styring af udgifter og omkostninger? EV Projektstyring til vidensvirksomheder er din løsning til effektiv projektstyring, hvor du altid har et komplet overblik over virksomhedens projekter herunder den interne økonomi, ressourcer, tidsplan med videre.

Hvad betyder det for jeres indtjeningsevne, hvis ikke I har overblik samt stram styring af virksomhedens projekter og interne økonomi?

Sådan optimerer du din forretning

Få indblik i, hvordan en løsning tilpasset videnservicebranchen kan skabe værdi for din virksomhed.

Dette whitepaper er til dig, der ønsker at effektivisere projektstyringen i din vidensvirksomhed. Du ønsker et sted, hvor du hurtigt kan få overblik over projekter og få en bedre styring af udgifter. Du vil have det maksimale udbytte af medarbejdere, projekter og tid. Og det skal være i én samlet standardløsning, der understøtter hele projektstyringsprocessen.

Læs mere

Projektstyringsløsning til hele videnservicebranchen

For de projektansvarlige i en virksomhed kan det ofte være svært at skabe sig det korrekte overblik over alle de forskellige faser i et projekt. Ud over de forskellige faser et projekt har, skal den projektansvarlige også have overblik og styr over de mange ressourcer, medarbejdere, freelancere, omkostninger og varer, som er involveret i et projekt. For at have det korrekte beslutningsgrundlag at træffe beslutninger ud fra er det derfor en klar forudsætning at have fuldkommen kontrol og overblik over hele projektets omfang. Det gælder både ressourcerne i projektet, projektets budget men også hvad de faktiske udgifter er.

EV Projektstyring til vidensvirksomheder er en fleksibel løsning, som, modsat mange andre løsninger på markedet, kan anvendes af flere forskellige brancher inden for videnservice.

Projektstyringsprocesserne til vidensvirksomhederne adskiller sig nemlig ikke markant fra hinanden, hvilket gør det muligt at tilbyde en standardløsning til projektstyring tilpasset vidensvirksomheder. Derved vil du uanset om din virksomhed opererer inden for fx branchen for rådgivende ingeniører, konsulentbranchen, softwarebranchen, forskning, revisionsbranchen, advokatbranchen, den grafiske branche eller forsyningsbranchen få stort udbytte ved at anvende løsningen.

Projektstyringsværktøjet sikrer de projektansvarlige de bedste forudsætninger for, at projekterne leveres til aftalt pris, til aftalt tid og selvfølgelig også giver det bedste overblik over den interne økonomi. De administrative opgaver er reduceret til et minimum, hvilket gør budgettering, udførelse og opfølgning på projekter nemt.

Med EV Projektstyring til vidensvirksomheder får du:

  • En ERP-løsning med komplet projekt, økonomi, debitor og kreditormodul
  • Fuldt overblik over virksomhedens projekter
  • Overblik over de forskellige ressourcer, omkostninger, varer med flere
  • Bedre overblik over din ressourcesituation og belastning
  • Mulighed for at kunne træffe de rigtige økonomiske beslutninger på grundlag af data og information

Fordele med en standardløsning til projektstyring

Fuldt overblik

De projektansvarlige får adgang til et værktøj, hvor de har et opdateret overblik over projekternes økonomiske situation. Samtidig giver løsningen mulighed for at være på forkant med økonomi, ressourcer og andre udefrakommende begivenheder. EV Projektstyring til vidensvirksomheder effektiviserer projektstyringsprocesser, hvilket betyder at de projektansvarlige både sparer tid og penge.

Branchekendskab

Vi har landets dygtigste konsulenter, som har indgående kendskab til de forskellige brancher, der arbejder med projekter. Dette betyder at vi kan yde kyndig forretningsrådgivning samt rådgive jer om best practice i netop jeres branche.

Fuld integreret

Projektstyringsløsningen er fuldt integreret til virksomhedens ERP-system, men også helt ud i de enkelte projektprocesser. Løsningen understøtter blandt andet projektoprettelse, budgettering, time/udlægsregistrering, projektindkøb, godkendelse, fakturering samt igangværende arbejder.

Tredjepartsløsninger

Vi tilbyder en lang række markedsledende tredjepartsløsninger, der sammen med vores branchekendskab og forretningsforståelse sikrer, at du får den mest optimale løsning med de mest effektive forretningsprocesser. Det betyder at I får én samlet løsning, som understøtter hele projektstyringsprocessen.

Nedenfor er en liste over de tredjepartsprodukter, som vi kan tilbyde:

  • Continia Document Capture
  • Continia Expense Management
  • Continia Payment Management
  • LESSOR Time & Attendance
  • JetReports

Leasing af ERP-projekter skærmer virksomhedens likviditet

Elbek & Vejrup har med succes tilført leasingfinansiering til ERP-projekter hos kunder, som egentlig blot ville betale kontant. Vi ved, hvordan investeringen i et nyt ERP-projekt kan påvirke virksomhedernes allerede lagte budgetter årene frem, men også likviditeten undervejs i projektets gennemførelse. Dette er uanset, om det er traditionel bankfinansiering, kontant køb eller leasing.

Læs mere

Book et uforpligtende møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder for at opnå effektiviseringer og forretningsmæssige fordele.

Kontakt mig
Kontakt

Eller ring direkte til

Jesper Stjerndrup Nielsen

Teamleder og Seniorkonsulent

+45 25 18 85 03