EV Opgradering - få større udbytte af dit opdateringsabonnement!

Har din virksomhed en opgraderingsstrategi, hvor løsningens nytteværdi stiger og stiger?

Download produktblad

Hvad gør udslaget, når I opgraderer jeres Dynamics NAV?

Det er meget forskelligt, hvor ofte en virksomhed vælger at opgradere deres Dynamics NAV. Grundene hertil kan være meget forskellige, men ofte er det nogle af nedenstående årsager, som gør udslaget. Ingen af elementerne er i sig selv nok til at finansiere en ny Dynamics NAV-løsning, og ofte er det en kombination af flere årsager, som gør udslaget.

Få større udbytte af dit NAV-opdateringsabonnement

Mange virksomheder har ikke en decideret opgraderingsstrategi og er typisk tvunget til at investere i en ny løsning hvert 6. - 8. år, fordi de ikke kan blive ved med at lappe på den gamle løsning. Gennem mange års erfaring ved vi, at en reimplementering kan være opslidende for en organisation, fordi man kommer fra en ældre Dynamics NAV-version til en ny version eller måske endda fra et helt andet ERP-system og til NAV.

Det betyder, at processen mange gange bliver langvarig med omfattende analyser og inddragelse af hele organisationen på mange forskellige niveauer.

Der er mange tilpasninger at tage stilling til, fordi virksomheden har fået nye behov og nye forretningskritiske processer, som systemet skal understøtte – meget sker på 6-8 år.

Men sådan behøver det ikke være. Derfor har vi udviklet forretningskonceptet EV Opgradering. Det går i al sin enkelhed ud på, at når man én gang for alle har udskiftet virksomhedens gamle løsning med nyeste Dynamics NAV-version, så kan man med et opgraderingsabonnement komme på nyeste version hvert 2. år og glæde sig over, at løsningens nytteværdi bare stiger og stiger for hver opgradering. Og hvorfor ikke få et større udbytte af det NAV-opdateringsabonnement, som du allerede betaler for? Med EV Opgradering får du kendt økonomi, begrænset indsats og fremtidssikring på én gang.