navision-header-min.jpg

Navision fra Microsoft Dynamics

Øg effektiviteten, hav det rette beslutningsgrundlag til at træffe de rigtige beslutninger, der sætter kursen mod øget vækst med en standard Navision-løsning til din branche.

At udskifte et eksisterende økonomisystem eller ERP-system kan virke skræmmende, alt for dyrt, kompliceret og være en stor byrde for organisationen. Men måske er dine muligheder ved at være begrænsede af mindre regnskabssoftware, og du er nået til et stadie, hvor du ikke har de rigtige værktøjer eller processer for at imødekomme kundekrav og vækst. Når selv de mest simple processer såsom fakturering og månedsafslutning tager dage at få færdiggjort, har du brug for at automatisere gentagne opgaver, strømline forsyningskæden og frigøre tid til vigtigere ting. Det er her ERP-systemet Microsoft Navision, der nu har skiftet navn til Dynamics 365 Business Central, kommer i spil. Microsoft Navision er et fremtidssikret økonomistyringssystem, der samler økonomistyring, lager, indkøb, logistik, salg, produktionprojektstyring i én komplet forretningsløsning.

Forretningsløsningen sammenbinder på én gang forretningsapplikationer, data, dokumenter og enheder og giver dig en samlet brugeroplevelse, der sikrer dig større kontrol over din økonomi og processer. Samtidig giver Navision dig den indsigt, du har brug for til at kunne opbygge og vedligeholde kunderelationer. Spot tendenser, forudse efterspørgslen, del data og samarbejd nemmere for at opnå bedre resultater. Forestil dig den tid og de omkostningsbesparelser du kan opnå, hvis du kan bruge realtidsdata til at hjælpe både ledelse og medarbejdere med at træffe bedre beslutninger og betjene kunderne mere effektivt.

Fordele ved økonomistyringssystemet Microsoft Navision

Øg effektiviteten


Business softwaren sammenbinder hele organisationen, optimerer forretningsprocesser og effektiviserer arbejdsgange på tværs af virksomheden, reducerer omkostningerne og understøtter virksomhedens vækststrategi.

Skalérbar og tilpasset dine behov

Med Navision får virksomheden en løsning, der kan vokse i takt med dens vækst. Det er nemt at skrue op for kapaciteten. Har du behov for at integrere andre systemet til Navision for øget produktivitet, gøres dette nemt så det er tilpasset jeres behov.

Gør virksomheden mobil


Det er muligt at tilgå systemet via tablets og andre mobile enheder, hvilket gør medarbejderne mere fleksible og effektive, da de kan tilgå de data der er vigtige for dem uanset tid og sted. Mobiliteten ved Navision giver også ledelsen mulighed for at tjekke vigtige økonomiske nøgletal på farten.

Forretningsværdi med Navision

Navision giver dig det rigtige beslutningsgrundlag til at træffe bedre beslutninger, der direkte påvirker bundlinien, da løsningen automatiserer forretningsprocesserne uden at øge lønudgifter. Det giver dig et bedre indblik i, hvordan virksomheden klarer sig og ikke mindst et overblik over din forretning fra én og samme database. Det sikrer en mere konkurrencedygtig forretning. Navision styrker din mobile arbejdsstyrke med sikker adgang uanset tid og sted, og den har en enkel brugergrænseflade og en ensartet brugeroplevelse, så I skal bruge mindre tid på oplæring.

Vækst effektivt


Med Microsoft Navision bliver du ikke fastlåst eller begrænset i forhold til fremtidige muligheder. Med et ERP-system som Navision er der uanede muligheder - også i standardversionen. Det er dog ikke altid, at virksomheden passer ind i en standardversion, og man kan derfor få behov for at tilføje moduler, så økonomistyringssystemet understøtter virksomhedens forretningsprocesser optimalt. Dette behøver dog ikke betyde, at man får en stor forkromet løsning, som kræver en masse udvikling og vedligehold. Navision er en fremtidssikret og skalérbar løsning og er et perfekt match for virksomheder, der konstant ønsker at optimere forretningen og arbejde så effektivt som muligt.

Komplet business software

Microsoft Navision, også kaldet Dynamics 365 Business Central, understøtter ikke alene virksomhedens arbejdsgange, men øger medarbejdernes produktivitet og optimerer virksomhedens forretningsprocesser. ERP-systemet samler økonomistyring, lager, indkøb, logistik, salg, produktion, projektstyring og løn i én komplet forretningsløsning. Virksomheder over hele verden har således oplevet de mange fordele, der er forbundet med at arbejde smartere og bedre sammen, automatisere og digitalisere besværlige manuelle opgaver, og ved hjælp af Navision optimere forretningsprocesser og muliggøre nye arbejdsgange.

Det er også muligt at integrere Dynamics CRM med Navision, så du kan forudse øget efterspørgsel baseret på salgsprognoser, se omkostninger i realtid, få et her og nu billede af cashflow samt se muligheder for nysalg og forbedre kundeservicen. Fra styring af sager, bilflåder, ejendomme over forsikringer og kontrakter, til patienter, medlemmer og personale – eller hvad dit behov er. Du kommer langt med de indbyggede workflows og processer. Samtidig får du alle byggeklodserne, infrastrukturen og integrationen til andre Microsoft-produkter – som fx Lync, Office og SharePoint.

Ligesom det kan være en fordel at integrere Microsoft Navision med CRM, så vælger mange virksomheder også at implementere en Business Intelligence løsning. En BI-løsning giver øget mulighed for at analysere og rapportere til ledelsen, så de har det rette beslutningsgrundlag. Blandt nogle af de mange fordele, der kan nævnes er bedre data-gennemsigtighed, synliggørelse af viden der ligger gemt i virksomhedens forretningsdata, optimeret kundeservice og effektivisering af medarbejdernes ydeevne samt overblik over stigende datamængder. Business Intelligence til Navision kan være medvirkende til at øge virksomhedens resultater markant og fastholde eller øge virksomhedens markedsposition.

Integrationsmulighederne til Navision er mange, og CRM og Business Intelligence er blot nogle af mange produkter, som kan være med til at tilføre forretningsværdi til virksomheden. Løsninger som webshops, PIM-systemer, LESSOR produkterne, Expense Management, Document Capture m.v. kan med fordel integreres med Navision.

Du kan læse mere teknologien og historien bag Navision her.

Flyt i skyen med Navision

Lad ikke teknologiske begrænsninger stå i vejen for virksomhedens vækst og brug i stedet tiden på at administrere din virksomhed i stedet for på dine servere. Dynamics NAV er omkostningseffektivt og kan skaleres som dine behov ændrer sig, eller virksomheden vokser. Hvis du vælger at få hosted din Navision i skyen på Microsoft Windows Azure-platformen, betyder det, at du ikke skal tænke på backup af egen data og investering af servere - alt dette klarer vi for dig. Dermed er det nemt at opnå fordele som mere fleksibilitet, reducerede softwareomkostninger, forbedret sikkerhed samt adgang til data overalt. Derudover er det nemt at tilføje eller fjerne brugere i takt med eventuelle organisationsændringer eller vækst. Navision-løsninger er hurtige at implementere og lette at vedligeholde. Opsætning af tjenester og migrering af historiske data tager dage og ikke uger, og med en velkendt brugeroplevelse på tværs af alle dine enheder vil dit team være produktive fra starten. Skyen som platform giver ikke kun besparelser, men gør det muligt for virksomheder af alle størrelser at udnytte deres ressourcer bedst muligt. At placere sin Navision-løsning i skyen har først og fremmest betydning for, hvordan IT går fra at være en omkostning og en udfordring til at være en fleksibel og billig drivkraft for innovation.Forestil dig, hvor effektiv din virksomhed kan blive ved ikke konstant at skulle installere, opdatere, administrere og understøtte hardware og software. På en cloud-platform foregår al vedligeholdelse og sikkerhed i baggrunden, så ressourcer frigøres.

Cloud-platformen er mere og andet end en række apps og delte lagerpladser. Som platform kan den være springbræt til at forbedre virksomhedens performance på forskellige måder. Hvis du flytter Navision til skyen og udvikler nye værktøjer her, får din virksomhed fleksible muligheder for at skalere op efter stigende behov uden konstant at skulle investere i nyt IT-udstyr og ny support. Hvis du går over til en cloud-platform for din Navision og din IT generelt, kan du udnytte nye teknologier og forbedre gamle processer hurtigere for at være på forkant med kundernes forventninger og presset fra konkurrenterne.

Kundeudtalelse

For en virksomhed som Aarsleff er det afgørende, at vi indgår i ’partnerskab’ med en strategisk leverandør, der ikke alene forstår vores forretning, men som også besidder et godt kendskab til vores branche. Elbek & Vejrup har igennem hele vores samarbejde været dygtige til at stille de rigtige spørgsmål og udfordre os, så vi nu står med en teknologisk stærk platform, som kan udnyttes i vores organisation i et endnu større omfang. Derudover har det stor betydning, at Elbek & Vejrup er et hus med mange Dynamics NAV-kompetencer og dygtige fagspecialister, der sammen med os kan løfte vores forretning.

Specialister i standard Navision-løsninger til din branche

Elbek & Vejrup er specialiseret i at udvikle standard Navision-løsninger til udvalgte brancher inden for både den private og den offentlige sektor. Vores konsulenter er fagspecialister og bidrager igennem effektive løsninger og rådgivning til optimering af virksomhedens forretningsprocesser.

Derudover tilbyder vi egenudviklede og 3. parts software til Navision, som fx dokumenthåndtering, lagerstyring, produktionsstyring, tidsregistrering, Business Intelligence, CRM, løn mv., så du samlet kan få en 360 graders løsning, som understøtter hele virksomhedens behov og processerne i virksomheden. Vi har  stærke kompetencer inden for forretningsrådgivning og har udviklet EV Enterprise, som sikrer, at løsningen implementeres på grundlag af virksomhedens datastrukturer og giver et præcist overblik over organisatorisk ansvarsfordeling, projekter, aktiviteter, økonomi og risici, hvor røde tal og negative performances altid fremstår tydeligt.

Find løsning til din branche