forretningsrådgivning-header.jpg

Forretningsrådgivning og brancheekspertise

Realisér dine forretningsmål ved at:

  • Gøre din virksomhedsstrategi operationel
  • Få kortlagt forretningsprocesser og optimeringsmuligheder
  • Indfri succeskriterier i samarbejde med konsulenter med brancheindsigt

Forretningsrådgivning der indfrier dine mål

Teknologi gør det sjældent alene. Derfor rådgiver vi altid om forretningsoptimering med udgangspunkt i virksomhedens forretningskritiske udfordringer og behov. Vi digitaliserer og effektiviserer forretningsprocesser og forenkler dem. Vi gør IT til et stærkt konkurrenceparameter. Vi yder forretningsrådgivning og udvikler løsninger, som er forankret i et dybt kendskab til specifikke brancher. Vi sikrer, at dine ERP-løsninger implementeres og forankres ud fra dine forretningsmål og indfrier virksomhedens fulde potentiale.

IT skal understøtte din forretning. Derfor er det afgørende, at du har sat mål for din forretning og for, hvordan den skal udvikle sig. Det kan helt overordnet være at du eksempelvis ønsker at mindske omkostninger ved at strømline dine forretningsgange, ønsker at øge medarbejdernes produktivitet eller gerne vil kunne reagere hurtigere på ændrede markedsforhold.

Forretning før teknologi

Vi stiller spørgsmål:
Hvor står jeres virksomhed?
Hvor vil I hen?

Vi finder sammen:
Løsningen på jeres forretningskritiske udfordringer

Vi bidrager med:
Brancheindsigt og digitale IT-kompetencer i top

Find ERP-løsning til din brancheVi forvandler dine forretningsdata til indsigter

At få løst virksomhedens forretningskritiske udfordringer handler også om at transformere data til indsigter, der kan give forretningsmæssige gevinster. Som beslutningstager i virksomheden er det vigtigt, at du hurtigt kan tilgå virksomhedens nøgletal og KPI’er. Det giver dig et bedre beslutningsgrundlag og mulighed for at optimere virksomhedens performance og reducere omkostningerne.

At kunne skabe sammenhæng og se tendenser mellem de forskellige datatyper og præsentere dem for organisationen på en overskuelig måde har også stor betydning. Til det har vi en lang række værktøjer. Heraf kan blandt andet nævnes Business Intelligence, der kan integreres med ERP-løsningen og mange andre systemer.

Section1

Guide til ny forretningsløsning

Overvejer du at skifte virksomhedens forretningsløsning, men ved du ikke hvor du skal starte? Det behøver ikke at være uoverskueligt at komme i gang. Vi viser dig vejen med denne guide til ny forretningsløsning. Guiden tager dig igennem de kritiske faser, der er i en ERP-implementering. Få svar på hvilke overvejelser du skal gøre dig, og hvordan du forbereder organisationen på en implementering.

Guide til ny forretningsløsning

Fagspecialister i din branche

Elbek & Vejrup er specialiseret i at udvikle standard ERP-løsninger til udvalgte brancher. Brancherne dækker både den private og den offentlige sektor. Vores konsulenter er fagspecialister. De bidrager igennem effektive løsninger og rådgivning til optimering af virksomhedens forretningsprocesser.

Vi tilbyder egenudviklede og 3. parts software til Dynamics 365 Business Central. Eksempler på løsninger er dokumenthåndtering, lagerstyring, produktionsstyring, tidsregistrering, Business Intelligence, CRM, lønhåndtering. Dermed får du en 360 graders løsning, som understøtter hele virksomhedens behov og forretningsprocesser.

Bomærke 3