Ledig stilling

Forretningskonsulent med branchekendskab inden for fashion

 • Har du erfaring fra fashionbranchen fra en indkøbs- eller logistikfunktion eller noget helt tredje?
 • Er du klar til at rykke over på den anden side af bordet og forfølge en karriere som forretningskonsulent?
 • Brænder du for at dele din viden og for at optimere forretningsprocesser?

Din profil

Vi søger en ny kollega, som kan sætte flueben ved nogle af følgende punkter:

 • Har erfaring fra en fashionvirksomhed
 • Har været bruger af virksomhedens IT-systemer
 • Er topmotiveret for at dygtiggøre sig inden for forretningsrådgivning hos vores fashionkunder
 • Kan finde vej fra idé til handling og være med til at designe og levere værdifulde løsninger til nogle af de største brands i Danmark
 • Har et brændende ønske om at gøre en forskel for vores kunder

Elbek & Vejrup

Elbek & Vejrup søger en ny kollega med branchekendskab inden for fashion, der brænder for at prøve kræfter med rollen som forretningskonsulent. Du kommer til at hjælpe vores kunder med at optimere deres forretninger gennem IT. Det er et plus, men ikke et must, at du har erfaring med Microsoft Dynamics 365 Business Central eller Dynamics NAV. Til gengæld er det must, at du har modet, lysten og viljen til at blive ekspert i vores løsninger indenfor fashion.

Vi forestiller os, at du har stor indsigt i branchen, idet du har arbejdet internt i en fashionvirksomhed. Kan du genkende begreber som kollektion, preorder/reorder, B2B/B2C og PIM/PLM, så er du allerede godt på vej.  

Teamet består af en masse dygtige kolleger, hvorfor der er stor mulighed for sparring. Vores mentorordning og det gode arbejdsmiljø giver plads til læring, så du kan blive rigtig klædt på til jobbet som konsulent.

Stillingsopslag Section

Bliv en del af Elbek & Vejrup

Elbek & Vejrup er en ejerledet virksomhed, hvor mere end 150 engagerede kolleger er klar til at byde dig velkommen til en af Danmarks bedste arbejdspladser. Vi er specialister i forretningsrådgivning inden for en række branchespecifikke forretningsområder. Vores forretning er primært baseret på ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central. Overordnet er Elbek & Vejrup kendetegnet ved et stærkt ikollegialt fællesskab på tværs af roller og brancheteams, hvor gensidig faglig sparring vægtes højt.

Vi tilbyder dig følgende:

 • Personlig udvikling samt individuelt karriere- og uddannelsesprogram og en tilknyttet mentor
 • Deltage i Elbek & Vejrups vidensdelingsnetværk
 • Blive en del af en succesfuld ejerledet virksomhed med højt til loftet og hurtig beslutningstagning
 • Fleksibel arbejdsplads med frihed under ansvar og mulighed for at arbejde hjemme
 • Gode medarbejderforhold der bl.a. inkluderer massage- og fysioterapiordning, verdensklasse kantineordning og en lang række personalearrangementer med høj deltagerprocent
Stillingsopslag Section2

Send din ansøgning i dag

Det er nemt at søge job hos os. Send dit CV og en motiveret ansøgning eller blot 5-10 linjer om dig selv til job@elbek-vejrup.dk og skriv venligst "Fashion" i emnefeltet. Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne dit CV hurtigst muligt.


Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Sophie Myhrmann på 28 59 09 64 eller smy@elbek-vejrup.dk.

Forside Citat