Ledige stillinger

Nyuddannet IT-supporter /datatekniker

  • Har du erfaring med SQL, Microsoft Software, Powershell eller Azure?
  • Har du for nyligt færdiggjort, eller er du ved at færdiggøre en relevant uddannelse, fx IT-supporter, datatekniker, IT-teknolog eller lignende
  • Trives du med kundekontakt?

…så er du måske den nye kollega, vi søger til vores IT-afdeling i Aarhus.

Opgaver

  • Deltagelse i implementering af Dynamics 365 Business Central-projekter
  • Driftsopgaver fra netværk og deployment af software
  • Intern support til Elbek & Vejrups brugere
  • Opgaver inden for netværk, Linux, Azure, Powershell, SQL, Windows Server/Client og Microsoft Software generelt

Faglig profil

Du er hjælpsom og fleksibel, og du trives i en varieret hverdag, hvor både store deployment-projekter og løbende ad hoc-opgaver skal løses. Dit servicegen skinner igennem, og du kan og vil bidrage til teamet både fagligt og socialt. Du går struktureret og metodisk til dine opgaver, og du kan løse dine opgaver både selvstændigt og i samarbejde med kolleger og kunder.

Elbek & Vejrup

Elbek & Vejrups IT-afdeling er ansvarlig for deployment, installation og drift af de interne it-løsninger i Danmarks største konsulentvirksomhed inden for Dynamics 365 Business Central. Derudover yder afdelingen også driftsstøtte eksternt hos en række af vores kunder. Der er kort sagt gang i mange spændende opgaver, og virksomheden er i vækst. Derfor har vi brug for et sæt ekstra hænder i vores IT-afdeling, der primært skal bidrage med opgaveløsning internt og på sigt også eksternt.

Som vores nye kollega i Elbek & Vejrups IT-afdeling vil du indgå i et team med høj faglighed, og du bliver en del af en virksomhed, som lever af at skabe værdi gennem IT. Du ser dig selv som generalist snarere end specialist - dog er der fagområder, du interesserer dig mere for end andre, og som du har lyst til at fordybe dig i.

Stillingsopslag Section

Bliv en del af Elbek & Vejrup

Vi tilbyder dig at blive en del af et velfungerende team på fem personer med høj faglighed og ekspertise. Du får mulighed for sparring med kompetente kolleger og bliver tilknyttet en mentor, som støtter dig gennem din udvikling i Elbek & Vejrup. Samtidig bliver du en del af en IT-rådgivningsvirksomhed i kraftig vækst, hvor du får lov til at arbejde med de nyeste Microsoft-teknologier. Du bliver også del af en arbejdsplads i verdensklasse, hvor arbejdsglæde og trivsel er i fokus, og hvor de gode medarbejderforhold blandt andet inkluderer massage- og fysioterapiordning, sund mad i kantinen, adgang til fitness og en lang række personalearrangementer.

Stillingsopslag Section2

Send din ansøgning i dag

Det er nemt at søge job hos os. Send dit CV og 5-10 linjer om dig selv til job@elbek-vejrup.dk. Skriv "It-supporter" i emnefeltet. Deadline er den 29. november 2022. Vi vil gerne besætte stillingen hurtigst muligt, så vi behandler indkomne ansøgninger løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen og/eller Elbek & Vejrup, er du meget velkommen til at kontakte HR-koordinator Sophie Myhrmann på smy@elbek-vejrup.dk eller 28590964.

Forside Citat