Elbek & Vejrup søger Microsoft Dynamics 365 Business Central-udviklere og -konsulenter

 • Vil du være en del af et team i rivende udvikling?
 • Brænder du for Microsoft Dynamics 365 Business Central?
 • Brænder du for at dele din viden og for at optimere vores kunders forretninger?

…så læs med her:

Elbek & Vejrup vækster kraftigt inden for entreprenør- og installatørbranchen. Vi søger derfor erfarne udviklere og konsulenter til vores team ”Bygge & Anlæg” i Herlev.  Teamet er sammensat af udviklere, konsulenter og projektledere med højt fagligt niveau, som i samlet flok leverer specialiserede løsninger til entreprenør- og installatørbranchen og arbejder sammen med nogle af Danmarks største virksomheder i branchen.

Teamet besidder et stort branchekendskab og arbejder ud fra egen brancheløsning. I teamet er der en stor eksisterende kundebase, som er i kraftig vækst, idet også nye kunder i stort omfang banker på døren.  Teamet er karakteriseret ved at have store ambitioner samt ønske om hele tiden at være med på de nyeste Microsoft Dynamics 365 Business Central versioner. Der hersker en stærk holdånd i temaet, som består af enormt hjælpsomme kolleger.

Din profil

Vi søger konsulenter og udviklere som:

 • Har solid erfaring med Microsoft Dynamics 365 Business Central
 • Har stor indsigt i, hvordan IT kan løse kundernes forretningsmæssige udfordringer
 • Kan finde vej fra idé til handling og være med til at designe og levere værdifulde løsninger til vores kunder

Du har eventuelt erfaring fra entreprenør- og installatørbranchen, men det er ikke et krav for at komme i betragtning til stillingerne.

Bomærke 1

Bliv en del af Elbek & Vejrup

Elbek & Vejrup er overordnet kendetegnet ved et stærkt og engageret kollegialt fællesskab på tværs af roller og brancheteams, hvor gensidig faglig sparring vægtes højt.

Vi tilbyder dig følgende:

 • Blive en del af Danmarks førende og mest dedikerede Microsoft Dynamics 365 Business Central-virksomhed
 • Personlig udvikling samt individuelt karriere- og uddannelsesprogram og en tilknyttet mentor
 • Deltage Elbek & Vejrups vidensdelingsnetværk og EV Directions, hvor den nyeste viden præsenteres
 • Blive en del af en succesfuld ejerledet virksomhed med højt til loftet og hurtig beslutningstagning
 • Fleksibel arbejdsplads med frihed under ansvar og mulighed for at arbejde hjemme

Du bliver samtidig en del af Danmarks Bedste Arbejdsplads 2018 og Europas anden bedste Arbejdsplads 2019, hvilket vil sige, at faglig udvikling, arbejdsglæde og kollegialt fællesskab er i fokus. De gode medarbejderforhold inkluderer blandt andet massage- og fysioterapiordning, verdensklasse kantineordning og en lang række personalearrangementer med høj deltagerprocent.

Søg job

Det er nemt at søge job hos os. Send dit CV og en motiveret ansøgning eller blot 5-10 linjer om dig selv til job@elbek-vejrup.dk og skriv venligst "Bygge & Anlæg" i emnefeltet. Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne dit CV hurtigst muligt.
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Teamleder i Bygge & Anlæg Morten Frederiksen på 30 95 13 43 eller mfr@elbek-vejrup.dk.