Søger du praktikplads, hvor du efterfølgende kan starte i Graduateforløb?

Skal du starte i et praktikforløb på din kandidatuddannelse efter sommerferien? Drømmer du om en karriere, som kobler forretningsrådgivning og IT? Vil du være med til at løse rigtige opgaver for rigtige kunder? Så kan vi tilbyde praktikplads med efterfølgende ansættelse i Graduateforløb i succesfuld vækstvirksomhed.

Jobbet

Elbek & Vejrup søger talentfulde og engagerede praktikanter, der har ambitioner om at gå konsulentvejen inden for IT- og forretningsrådgivning efter endt studie. Hos os kommer du igennem et spændende læringsforløb, hvor du prøver kræfter med en hverdag som konsulent. Efter endt uddannelse tilbydes du et et-årigt Graduateforløb, som klæder dig på til en karriere som forretnings- og IT-konsulent i en branche, der er i rivende udvikling.

Som praktikant hos os indgår du på lige fod med dine andre kolleger. I takt med at din erfaring øges, følger ansvaret tilsvarende med.

Kvalifikationer

  • Er cand.merc.- eller cand.it-studerende og skal i praktik i efteråret 2022
  • Ønsker at gøre en forskel for vores kunder
  • Udadvendt team-player
  • Højt energiniveau og drive

Vi tilbyder dig

Igennem et struktureret karriereforløb med fastlagte uddannelsesdage og en tilknyttet mentor vil vi løbende fylde viden på dig. Vi vokser konstant mere end markedet og har derfor brug for dig og mange andre unge talenter, som vil være med til at tilføre værdi hos vores mange loyale kunder.

De gode medarbejderforhold i Elbek & Vejrup inkluderer blandt andet massage- og fysioterapiordning, sund mad i kantinen og adgang til fitness. Derudover en lang række personalearrangementer for såvel hele firmaet som for vores unge medarbejdere, der mødes til sociale arrangementer månedligt i vores netværksgruppe EV Ung. Desuden har vi fælles idrætsaktiviteter som DHL, halvmaraton, fodbold, funktionel træning og cykling.

Om din endelige specialisering eksempelvis bliver indenfor økonomi, logistik eller procurement afstemmes under forløbet i takt med, at tingene udvikler sig og dine interesser.

Om Elbek & Vejrup

Elbek & Vejrup er en ejerledet virksomhed med 150 ansatte. Vi er specialister i forretningsrådgivning inden for en række branchespecifikke forretningsområder. Vores forretning er primært baseret på ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central. I Elbek & Vejrup får du branchens absolut dygtigste og mest engagerede kolleger, som står klar til at vejlede dig i dine arbejdsopgaver og støtte dig på din udviklingsrejse – en rejse, som du i høj grad har mulighed for selv at præge.

Medarbejderne er i centrum, hvilket bl.a. ses ved, at vi er kåret som Europas 2. bedste arbejdsplads 2019; Danmarks bedste arbejdsplads 2018; IT-Branchens Bedste Arbejdsplads 2017+2018. Læs mere HER.

Søg stilling

Det er nemt at søge job hos os. Send dit CV og en motiveret ansøgning til job@elbek-vejrup.dk og skriv venligst ’Konsulentpraktikant’ i emnefeltet. Vi glæder os til at høre fra dig. Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne dit CV hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-koordinator, Sophie Myhrmann, på 28 59 09 64 eller smy@elbek-vejrup.dk.

Du vil blive en del af en praktikantgruppe, som indgår i det fjerde rul af praktikforløb med henblik på fastansættelse. Vores succesrate er høj, og vores gode kolleger fra de tidligere forløb er fortsat i huset. Hvis du vil vide mere om, hvad det vil sige at være nyuddannet konsulent i Elbek & Vejrup, kan du møde vores gode kolleger Joachim, Jeppe, Kristian og Nikolaj ved at klikke på deres navne.