Ledig stilling

Studentermedhjælper til økonomiafdeling

  • Er du i gang med at læse HA?
  • Drømmer du om en karriere, som kobler forretningsrådgivning og IT?

...så kan vi tilbyde studierelevant job med efterfølgende praktik- og Graduateforløb

Jobbet

Elbek & Vejrup søger talentfulde og engagerede studentermedhjælpere, der har ambitioner om at gå konsulentvejen inden for IT- og forretningsrådgivning efter endt studie. Hos os kommer du igennem et spændende læringsforløb, hvor du starter som studentermedhjælper i vores økonomiafdeling. Når du er på kandidatdelen af din uddannelse, får du mulighed for at tage et praktikophold i et af vores brancheteams. Efter praktikforløbet skriver du speciale og arbejder som studentermedhjælper undervejs. Som færdiguddannet tilbydes du et etårigt Graduateforløb, hvor du bliver klædt på til en karriere som forretnings- og IT-konsulent i en branche, der aldrig står stille.

Som studentermedhjælper i vores økonomiafdeling indgår du på lige fod med dine andre kolleger. I takt med at din erfaring øges, følger ansvaret tilsvarende med.

Kvalifikationer

  • Læser HA på femte semester
  • Er udadvendt og ønsker at gøre en forskel for vores kunder
  • Engageret team-player
  • Højt energiniveau og drive

Elbek & Vejrup

Elbek & Vejrup er en ejerledet virksomhed med 170 ansatte. Vi er specialister i forretningsrådgivning inden for en række branchespecifikke forretningsområder. Vores forretning er primært baseret på ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central. I Elbek & Vejrup får du branchens absolut dygtigste og mest engagerede kolleger, som står klar til at vejlede dig i dine arbejdsopgaver og støtte dig på din udviklingsrejse – en rejse, som du i høj grad har mulighed for selv at præge.

Stillingsopslag Section

Vi tilbyder dig

Igennem et struktureret karriereforløb med en fasttilknyttet mentor vil vi løbende fylde viden på dig. Vi vokser konstant mere end markedet og har derfor brug for dig og mange andre unge talenter, som vil være med til at tilføre værdi hos vores mange loyale kunder.

De gode medarbejderforhold i Elbek & Vejrup inkluderer blandt andet massage- og fysioterapiordning, sund mad i kantinen og adgang til fitness. Derudover en lang række personalearrangementer for såvel hele firmaet som for vores unge medarbejdere. Derudover har vi fælles idrætsaktiviteter som DHL, halvmaraton, fodbold, funktionel træning og cykling.

Om din endelige specialisering eksempelvis bliver indenfor økonomi, logistik eller procurement afstemmes under forløbet i takt med, at tingene udvikler sig og dine interesser.

Stillingsopslag Section2

Send din ansøgning i dag

Det er nemt at søge job hos os. Send dit CV og en kort motiveret ansøgning til job@elbek-vejrup.dk senest 4. december 2022 og skriv venligst ’Studentermedhjælper’ i emnefeltet. Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne din afsted hurtigst muligt.

Tiltrædelse efter aftale. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-koordinator, Sophie Myhrmann, på 28 59 09 64 eller smy@elbek-vejrup.dk.

 

 

Forside Citat