Elbek & Vejrup søger supporter med indsigt i bogholderi og regnskab

Har du erfaring med bogholderi, og/eller er du bruger af NAV/Business Central? Vil du være en del af en arbejdsplads i europæisk topklasse? Så er det nu, du skal læse videre.

Elbek & Vejrup er Danmarks førende leverandør af Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vi søger nu en ny kollega til vores supportteam i Aarhus. Teamet arbejder tæt sammen med resten af forretningen, og vores nye kollega skal primært være med til at supportere vores kunder i forsyningsbranchen. Der er altså god mulighed for at opbygge langvarige relationer til vores samarbejdspartnere og kunder samt for at dygtiggøre sig indenfor området.

Stillingen

Elbek & Vejrup er Danmarks førende leverandør af Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vi søger nu en ny kollega til vores supportteam i Aarhus.

Du vil blive en del af et velfungerende team, som består af en god blanding af ungt og erfarent talent, og sammenholdet er i top. Der er et godt fællesskab i teamet, hvor der er fokus på socialt samvær i og uden for arbejdstiden, og der er en gennemgribende tro på, at det er vigtigt at have det sjovt, mens man yder sit bedste.

En stor del af teamets forretning kommer fra abonnementer, hvilket betyder, at der altid er support- og driftsopgaver, der skal løses. Som en del af vores Support-afdeling kommer du til at hjælpe vores gode og loyale kunder med at udnytte deres Business Central løsninger til fulde. Du skal især yde kompetent support til vores kunder i forsyningsbranchen, som er tilknyttet vores brancheløsning til afregning af alt fra vand og varme til renovation.

Dine opgaver

I stillingen vil du få en struktureret hverdag med varierende opgaver, der fx består af:

 • Telefonisk og skriftlig kundesupport
 • Fejlsøgninger for kunder
 • Support til forbrugsafregning
 • Support til fakturering
 • Debitoropfølgninger
 • Ind- og udbetalinger
 • Vedligehold af stamdata

Din profil

Vi forestiller os, at du kommer fra en stilling som regnskabsassistent eller en lignende i en økonomiafdeling og derigennem har fået erfaring med regnskabsmæssige principper og brug af ERP-systemer. Det kan også være, du kommer fra en stilling, hvor du direkte har supporteret ERP-kunder.

Derudover skal du kunne genkende dig selv i nedenstående:

 • Du har et stort servicegen og er drevet at ville hjælpe kunderne helt i mål
 • Du er grundig og tager ansvar for kvaliteten af dine egne opgaver
 • Du er nærværende og kan skabe tætte relationer til kunder såvel som dine kolleger
 • Du kan bevare overblikket, når der er mange samtidige opgaver

Bliv en del af Elbek & Vejrup

Elbek & Vejrup er en ejerledet virksomhed med 150 ansatte. Vi er specialister i forretningsrådgivning inden for en række branchespecifikke forretningsområder. Vores forretning er primært baseret på ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central. Overordnet er Elbek & Vejrup kendetegnet ved et stærkt og engageret kollegialt fællesskab på tværs af roller og brancheteams, hvor gensidig faglig sparring vægtes højt.
Som ansat i Elbek & Vejrup bliver du en del af Danmarks Bedste Arbejdsplads 2018 og Europas anden bedste Arbejdsplads 2019, hvilket vil sige, at faglig udvikling, arbejdsglæde og kollegialt fællesskab er i fokus. De gode medarbejderforhold inkluderer blandt andet massage- og fysioterapiordning, verdensklasse kantineordning og en lang række personalearrangementer med høj deltagerprocent.

Søg stilling

Det er nemt at søge job hos os. Send dit CV og en motiveret ansøgning eller blot 5-10 linjer om dig selv til job@elbek-vejrup.dk og skriv venligst "Support" i emnefeltet. Deadline er den 15. september 2021. Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne dit CV hurtigst muligt.
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Sophie Myhrmann på eller smy@elbek-vejrup.dk.