Ledige stillinger

Udviklerpraktikant

  • Vil du have et struktureret praktikforløb med fantastiske mentorer? 
  • Vil du arbejde med den nyeste teknologi fra Microsoft?
  • Vil du være med til at løse rigtige opgaver for rigtige kunder?
  • Vil du i praktik sammen med andre under uddannelse?

…Så kan vi tilbyde praktikplads som udvikler med mulighed for efterfølgende fastansættelse i succesfuld vækstvirksomhed. 

Jobbet

Elbek & Vejrups TalentAcademy uddanner hvert år nye kræfter inden for IT-branchen. I 2022 har 14 fuldført studerende deres praktikforløb hos os. Vi søger nu talentfulde og engagerede udviklerpraktikanter til vores TalentAcademy i efteråret 2023 til vores kontorer i Aarhus, Ballerup og Kolding. Hos os kommer du igennem et spændende læringsforløb, hvor du prøver kræfter med en hverdag som udvikler. Vores ambition med praktikforløbet er, at du bliver så dygtig, at du efterfølgende tilbydes et job som studentermedhjælper, hvor du bliver klædt på til at blive fastansat fra februar 2024.

Som praktikant hos os indgår du på lige fod med dine andre kolleger. I takt med at din erfaring øges, følger ansvaret tilsvarende med.

Kvalifikationer

  • Du er i gang med en relevant uddannelse som Datamatiker eller PBA i Softwareudvikling med praktikforløb i efteråret 2023
  • Du har lyst til at lære og er hamrende engageret i softwareudvikling
  • Du lægger vægt på kvalitet i dine resultater og de produkter, som du udvikler
  • Du ønsker at gøre en forskel for vores kunder
  • Du er metodisk, omhyggelig og logisk tænkende

Elbek & Vejrup

Elbek & Vejrup er en ejerledet virksomhed med ca. 180 ansatte. Vi er specialister i forretningsrådgivning inden for en række branchespecifikke forretningsområder. Vores forretning er primært baseret på ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central. I Elbek & Vejrup får du branchens absolut dygtigste og mest engagerede kolleger, som står klar til at vejlede dig i dine arbejdsopgaver og støtte dig på din udviklingsrejse – en rejse, som du i høj grad har mulighed for selv at præge.

Stillingsopslag Section

Vi tilbyder dig

Igennem et struktureret karriereforløb med en fasttilknyttet mentor, som har været igennem et lignende forløb enten et eller to år før dig, vil vi løbende fylde viden på dig. Du får mulighed for at være med helt i front på de nyeste teknologier fra Microsoft. Vi vokser konstant mere end markedet og har derfor brug for dig og mange andre unge talenter, som vil være med til at tilføre værdi hos vores mange loyale kunder.

De gode medarbejderforhold i Elbek & Vejrup inkluderer blandt andet massage- og fysioterapiordning, sund mad i kantinen og adgang til fitness. Derudover en lang række personalearrangementer for såvel hele firmaet som for vores unge medarbejdere. Derudover har vi fælles idrætsaktiviteter som DHL, halvmaraton, fodbold, funktionel træning og cykling.

Efter dit praktikforløb og i forbindelse med din hovedopgave tilpasses dine arbejdstider naturligvis din opgaveskrivning og eksaminer.

Stillingsopslag Section2

Send din ansøgning i dag

Det er nemt. Send os dit CV og karakterark samt 5-15 linjer om dig selv til job@elbek-vejrup.dk. Ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-koordinator Sophie Myhrmann på job@elbek-vejrup.dk

Forside Citat