Søger du praktikplads med mulighed for efterfølgende fastansættelse?

Vil du have et struktureret praktikforløb med fantastiske mentorer? Vil du arbejde med den nyeste teknologi fra Microsoft? Vil du være med til at løse rigtige opgaver for rigtige kunder? Vil du i praktik sammen med andre under uddannelse? Så kan vi tilbyde praktikplads som udvikler med mulighed for efterfølgende fastansættelse i succesfuld vækstvirksomhed.

Jobbet

Elbek & Vejrups TalentAcademy uddanner hvert år nye kræfter inden for IT-branchen. Sidste år fuldførte 12 studerende deres praktikforløb hos os. Vi søger nu talentfulde og engagerede udviklerpraktikanter til vores TalentAcademy i efteråret 2022 til vores kontorer i Aarhus, Herlev og Kolding. Hos os kommer du igennem et spændende læringsforløb, hvor du prøver kræfter med en hverdag som udvikler. Vores ambition med praktikforløbet er, at du bliver så dygtig, at du efterfølgende tilbydes et job som studentermedhjælper, hvor du bliver klædt på til at blive fastansat fra februar 2023.

Som praktikant hos os indgår du på lige fod med dine andre kolleger. I takt med at din erfaring øges, følger ansvaret tilsvarende med.

Kvalifikationer

  • Du er i gang med en relevant uddannelse som Datamatiker eller PBA i Softwareudvikling med praktikforløb i efteråret 2022
  • Du har lyst til at lære og er hamrende engageret i softwareudvikling
  • Du lægger vægt på kvalitet i dine resultater og de produkter, som du udvikler
  • Du ønsker at gøre en forskel for vores kunder
  • Du er metodisk, omhyggelig og logisk tænkende

Vi tilbyder dig

Igennem et struktureret karriereforløb med en fasttilknyttet mentor, som har været igennem et lignende forløb enten et eller to år før dig, vil vi løbende fylde viden på dig. Du får mulighed for at være med helt i front på de nyeste teknologier fra Microsoft. Vi vokser konstant mere end markedet, og har derfor brug for dig og mange andre unge talenter, som vil være med til at tilføre værdi hos vores mange loyale kunder.

De gode medarbejderforhold i Elbek & Vejrup inkluderer blandt andet massage- og fysioterapiordning, sund mad i kantinen og adgang til fitness. Derudover en lang række personalearrangementer for såvel hele firmaet som for vores unge medarbejdere. Derudover har vi fælles idrætsaktiviteter som DHL, halvmaraton, fodbold, funktionel træning og cykling.

Efter dit praktikforløb og i forbindelse med din hovedopgave tilpasses dine arbejdstider naturligvis din opgaveskrivning og eksaminer.

Bliv en del af Elbek & Vejrup

Elbek & Vejrup er en ejerledet virksomhed med 150 ansatte. Vi er specialister i forretningsrådgivning inden for en række branchespecifikke forretningsområder. Vores forretning er primært baseret på ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central. I Elbek & Vejrup får du branchens absolut dygtigste og mest engagerede kolleger, som står klar til at vejlede dig i dine arbejdsopgaver og støtte dig på din udviklingsrejse – en rejse, som du i høj grad har mulighed for selv at præge.

Medarbejderne er i centrum, hvilket bl.a. ses ved, at vi er kåret som Europas 2. bedste arbejdsplads 2019; Danmarks bedste arbejdsplads 2018; IT-Branchens Bedste Arbejdsplads 2017+2018.

Læs mere HER.

Søg stilling

Det er nemt. Send os dit CV og karakterark samt 5-15 linjer om dig selv til job@elbek-vejrup.dk . Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne dit CV hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-koordinator Sophie Myhrmann på job@elbek-vejrup.dk.