Main Image
4. november

Kåring af Elbek & Vejrups bedste kolleger

Hos Elbek & Vejrup er forbedring af vores allerede fantastiske arbejdsmiljø hele tiden i fokus. Derfor hædrer vi hvert år 3 kolleger, som gør en forskel, og bidrager til at vores arbejdsplads bliver endnu bedre!
Main Image
10. oktober

Nyt fra Directions EMEA - brugergrænseflade og Apps

Vores knivskarpe kollegaer til Directions EMEA 2019 rapporterer allerede nu om vigtige takeaways fra Directions - nemlig en stærk forbedret brugergrænseflade i Business Central og fokus på AppSource.
Main Image
9. oktober

Elbek & Vejrup på Directions EMEA 2019

Vi har igen i år sendt et hold knivskarpe konsulenter og udviklere til dette års Directions EMEA i Wien. De bliver de næste 3 dage beriget med alt det nyeste, der rører sig inden for den nyeste Dynamics 365 Business Central version.
Main Image
1. december 2017

Frigivelse af Dynamics NAV 2018

Så skete det. Med et par måneders forsinkelse i forhold til, hvad vi normalt oplever, har Microsoft frigivet den nye Dynamics NAV version.
Main Image
21. juni

EV Directions – sikrer medarbejderne den allernyeste viden!

Hos Elbek & Vejrup har vi stort fokus på, at vores kolleger besidder nyeste viden inden for deres pågældende område. Dette er nødvendigt for at kunne leve op til vores ambitioner om fremtiden, så vi fortsat kan være den dygtigste og mest kompetente Dynamics 365 Business Central partner i Danmark. Derfor afholder vi den 21. juni EV Directions, hvor vores konsulenter og udviklere bliver opdateret på den nyeste viden inden for Dynamics 365 Business Central.
ForrigeNæste